• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στιγμές Αρμαγεδδώνα: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σε Γιουχάν και Σενγκτσέ – Ένας νεκρός, πάνω από 70 τραυματίες και αγνοούμενοι (vid)

Στιγμές Αρμαγεδδώνα: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σε Γιουχάν και Σενγκτσέ – Ένας νεκρός, πάνω από 70 τραυματίες και αγνοούμενοι (vid)

Για μεγάλες ζημιές από σφοδρότατους ανέμους μιλούν οι αρχές.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν, αφού δύο διαφορετικοί ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την πόλη Γιουχάν της κεντρικής Κίνας και μια άλλη πόλη, στην επαρχία Τζιανγκσού, στην ανατολική Κίνα, όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο Xinhua.

Στην Γιουχάν, 6 άνθρωποι αγνοούνται και 41 νοσηλεύονται μετά τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιφέρεια Καϊντιάν, στις 20.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι από τους ισχυρούς ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα και αποκολλήθηκαν στέγες κτιρίων.

Ένας δεύτερος ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη Σενγκτσέ, κοντά στο Σουτσόου της ανατολικής Κίνας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 21, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Από τους ανέμους προκλήθηκαν ζημιές σε εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και σε πολλά εργοστάσια στη Σενγκτσέ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Σουτσόου.

Σημειώνεται πως σφοδρότατη κακοκαιρία έπληξε και πριν 4 μέρες την Γιουχάν και πολλοί μιλούσαν για φαινόμενα Αρμαγεδδώνα.

Δείτε τα βίντεο με απίστευτα πλάνα από τις καταστροφές:

photo vid screenshot