Η πρεσβεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της από το Παρίσι «υπό την ευθύνη της πρέσβη», αναφέρει στην ανακοίνωση η εκπρόσωπος του υπουργείου.
Η γαλλική πρεσβεία στο Χαρτούμ «δεν αποτελεί πλέον σημείο συγκέντρωσης» για όσους επιθυμούν να διαφύγουν από τις μάχες στη σουδανική πρωτεύουσα, πρόσθεσε το Κε ντ’ Ορσέ.
Το Παρίσι «έχει κινητοποιηθεί για να διευκολύνει μια κατάπαυση του πυρός και την επανάληψη της διαδικασίας της πολιτικής μετάβασης στο Σουδάν», επέμεινε το γαλλικό υπουργείο υπενθυμίζοντας πως υποστηρίζει «πλήρως το μηχανισμό συντονισμού υπό την αιγίδα της Αφρικανικής Ένωσης, της IGAD (Διακυβερνητική Αρχή για την Ανάπτυξη), του Αραβικού Συνδέσμου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών».
Στην ανακοίνωση «καλούνται όλα τα μέρη να βάλουν τέλος στις μάχες, να επιτρέψουν την ανθρωπιστική πρόσβαση, να προστατεύσουν τους άμαχους πληθυσμούς και να επιστρέψουν στην οδό του πολιτικού διαλόγου».
(απεμπε – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Γάζας
- Ανδρουλάκης: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων»
- Σε ισχύ τίθεται από σήμερα ο νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει σε πρόστιμα και παραβιάσεις
- Ο Τραμπ δείπνησε με τον πρωθυπουργό του Κατάρ μετά την ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα
- Το απρόσμενο δώρο που πέταξαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό σε συναυλία! vid
- Σύμβουλος Πούτιν: Ο Κερκ και η κόρη μου σκοτώθηκαν από τα ίδια άτομα
- Αργεντινή: 75χρονος πυροβολεί 28χρονο γείτονά του μετά από καβγά – ΒΙΝΤΕΟ
- Έφτιαξε ομελέτα με…τη Μόνα Λίζα σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
- Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Γαύδου
- «Ψευδής σημαία»! Εκτίμηση «κόλαφος» για το θέμα Ρωσίας-Πολωνίας
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ
