Σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας στις ΗΠΑ: Τον σκότωσε μετά από τσακωμό για το τηλεκοντρόλ και έπεσε να κοιμηθεί

Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός για το τηλεκοντρόλ μεταξύ δύο συγκατοίκων στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός για το τηλεκοντρόλ μεταξύ δύο συγκατοίκων στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Ο 38χρονος άνδρας κάλεσε λίγο μετά τις 12.30 την αστυνομία, λέγοντας ότι σκότωσε τον 26χρονο συγκάτοικο του Ντομόνικ Σκοτ Χέις.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι λίγο μετά τις 02.00 πήγε στον δεύτερο όροφο για να κοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού και ξύπνησε λίγο μετά τις 5:30 π.μ, επειδή ο συγκάτοικος του έκανε θόρυβο στην κουζίνα.


Ο 38χρονος είπε ότι λίγο αργότερα ο Χέις άρχισε να του φωνάζει και να τον ρωτά επίμονα πού είναι το τηλεκοντρόλ. Αυτός τον αγνόησε και έβαλε την κουβέρτα στο κεφάλι του.


Στη συνέχεια ο 38χρονος υποστήριξε ότι ο 27χρονος του επιτέθηκε με δύο μαχαίρια κι ότι καθώς ανέβαινε στο δωμάτιο του, τον πυροβόλησε, για να προστατευτεί.

Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς γιατί καθυστέρησε να καλέσει την αστυνομία, υποστήριξε ότι δεν είχε καταλάβει ότι πέτυχε τον συγκάτοικο του κι ότι έπεσε ξανά να κοιμηθεί. Σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί