Σοκ στις ΗΠΑ: Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε από παρένθετη μητέρα

Ο Άνταμ Στάφορντ Κινγκ συνελήφθη για παιδική πορνογραφία μετά από εκτεταμένη έρευνα από πράκτορες του FBI που συνομιλούσαν μαζί του μέσω διαδικτύου.Ένας κτηνίατρος από το Σικάγο, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της διανομής παιδικής πορνογραφίας, φέρεται σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές να σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σύντομα μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύζυγό του.

Όπως ανέφερε το CBS News, ο Άνταμ Στάφορντ Κινγκ, ο οποίος εργάζεται σε κτηνιατρική κλινική, είναι εκτροφέας μπιζόν χαβανέζ και συμμετείχε στο παρελθόν ως κριτής σε μεγάλες εκθέσεις σκύλων, βρέθηκε στο στόχαστρο του FBI τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο μιας έρευνας για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στη Νέα Υόρκη.

Οι πράκτορες έμαθαν ότι ένας ύποπτος εκείνου του κυκλώματος συνομιλούσε με τον Κινγκ μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Scruff και της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, όπως και ότι ο Κινγκ είχε στείλει στο άτομο αυτό διάφορα βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Μετά τη σύλληψη του εν λόγω ατόμου, πράκτορες του FBI ξεκίνησαν να το υποδύονται στο διαδίκτυο, συνεχίζοντας έτσι τις αρρωστημένες συνομιλίες με τον Κινγκ. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, ο Κινγκ έγραφε ότι προτιμά αγόρια κάτω των 10 ετών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ο κτηνίατρος φέρεται να είχε στείλει στον διαδικτυακό του φίλο στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον τρία διαφορετικά βίντεο που έδειχναν άνδρες να επιτίθενται σεξουαλικά σε αγόρια προεφηβικής ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους, ο Κινγκ ισχυριζόταν ότι είχε ναρκώσει και κακοποιήσει σεξουαλικά τις ανιψιές και τους ανιψιούς του.

Ο Κινγκ φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο σύζυγός του ανέμεναν τη γέννηση ενός παιδιού από παρένθετη μητέρα στις 29 Μαρτίου και ότι ο ίδιος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί μετά τη γέννησή του. Φέρεται επίσης να έστειλε στον «φίλο» του στη Νέα Υόρκη μια εικόνα υπερηχογραφήματος του αγέννητου παιδιού, καθώς και μια φωτογραφία από ένα βρεφικό φορμάκι που αγόρασαν ο ίδιος και ο σύζυγός του για τα Χριστούγεννα.

Όταν το FBI πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Κινγκ στις 5 Μαρτίου, τον βρήκαν στο ντους με το κινητό του τηλέφωνο, παρότι του ανακοίνωσαν αρκετές φορές την παρουσία τους στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του και στο iPhone του, το FBI βρήκε εικόνες παιδικής πορνογραφίας, την εικόνα του υπερηχογραφήματος που είχε μοιραστεί και τη φωτογραφία με το βρεφικό φορμάκι.

Ο Κινγκ συνελήφθη τελικά την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Καλιφόρνια για να επισκεφθεί την παρένθετη μητέρα που αναμένεται να γεννήσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο την ίδια μέρα, οι εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί υπό κράτηση χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Η επόμενη εμφάνισή του έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.

(Με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί