Στην πόλη Ράμπκα-Ζντρόι, δύο ενήλικοι και ένα παιδί τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν καταπλακώθηκαν από δέντρο που ξεριζώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους. Στο δημοφιλές θέρετρο Ζακοπάνε, μια 23χρονη γυναίκα και ένα 9χρονο αγοράκι βρήκαν τον θάνατο σε ανάλογο περιστατικό.
Πυροσβέστες επενέβησαν το πρωί σε 140 τοποθεσίες για να απομακρύνουν δέντρα που είχαν πέσει σε δρόμους ή είχαν προκαλέσει ζημιές σε στέγες σπιτιών, σύμφωνα με ρεπορτάζ πολωνικών μέσων ενημέρωσης.
Οι ισχυροί άνεμοι σήμερα ακολούθησαν ένα τριήμερο ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών. Το Σάββατο, ο υδράργυρος κατέρριψε ρεκόρ για την εποχή, σκαρφαλώνοντας στους 26,4 βαθμούς Κελσίου στην πόλη Τάρνουφ, υπογραμμίζει το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων (PAP).
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης έπεσε 57χρονη – Έδωσε 100.000 ευρώ σε υποτιθέμενη αστυνομικό για να τα «φυλάξει»
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα το τέλειο σημείο εισόδου που θα υποκαταστήσει το αέριο από τη Ρωσία
- Miss Piggy: H εμβληματική ντίβα των Muppets έρχεται στο σινεμά με Έμμα Στόουν και Τζένιφερ Λόρενς
- Νέο είδος προϊστορικού φιδιού που έζησε πριν από 37 εκατομμ. χρόνια ανακάλυψε Έλληνας παλαιοντολόγος
- Γυναίκα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.400 δολαρίων επειδή η γάτα της επισκέπτεται συνεχώς τον γείτονά της!
- Αρνούνται τις κατηγορίες για μαζικές δολοφονίες Χριστιανών οι αρχές της Νιγηρίας
- Επτά άνθρωποι παγιδεύτηκαν σε ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό στη Νότια Κορέα
- Πρώην σύμβουλος του Τραμπ στέλνει μήνυμα για όσα συμβαίνουν στην διπλωματία της Δύσης
- Σοκαρισμένοι οι επιστήμονες: Ανακάλυψαν τον μεγαλύτερο ιστό αράχνης στον κόσμο στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας!
- «Έγιναν λάθος χειρισμοί στο θέμα των ΕΛΤΑ», παραδέχθηκε η εκπρόσωπος της ΝΔ









