Σοκ στην Καλιφόρνια: 37χρονος σκότωσε τα δίδυμα παιδιά του και τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Σε σοκ βρίσκεται η Καλιφόρνια μετά την αποκάλυψη ενός φρικτού εγκλήματος, όπου ένας 37χρονος σκότωσε τη σύζυγο και τα δίδυμα παιδιά τους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.


Ειδικότερα, ο άνδρας 37 ετών, φέρεται να σκότωσε τους γιους του και να πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του, Alice Benzinger, 38 ετών, σε μια μπανιέρα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, όπως δήλωσαν πηγές στο KTVU.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι με τραύματα από πυροβολισμούς δίπλα σε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και έναν γεμάτο γεμιστήρα.

Η αιτία θανάτου των δύο μικρών παιδιών δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πιστεύεται ότι τα αγόρια είτε πνίγηκαν, είτε στραγγαλίστηκαν, είτε τους χορηγήθηκε θανατηφόρα δόση ναρκωτικών, επειδή δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού στα σώματά τους, δήλωσαν στο NBC Bay Area πηγές που γνωρίζουν την έρευνα. Το κίνητρο για τους θανάτους δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους.

Η αστυνομία όπως αποκαλύφτηκε σύμφωνα με τη New York Post είχε κληθεί στο σπίτι μερικές φορές στο παρελθόν. «Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι ντετέκτιβ εργάζονται για να συγκεντρώσουν στοιχεία, να μιλήσουν με μάρτυρες και μέλη της οικογένειας και να προσδιορίσουν ένα πιθανό κίνητρο».

Τα δικαστικά αρχεία δείχνουν επίσης ότι ο 37χρονος, είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από την Benzinger τον Δεκέμβριο του 2016. Αλλά το διαζύγιο δεν φαίνεται να υλοποιήθηκε ποτέ και το ζευγάρι μετακόμισε το 2020 στο σπίτι τους στο San Mateo, όπου θα μεγάλωναν τα δυο τους παιδιά.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί