Σε ελεύθερη πτώση η οικονομία των ΗΠΑ – Άσχημοι τριγμοί προ των πυλών!!! vid

Γραφήματα ΣΟΚ για την πορεία των τραπεζών...

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για σχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και πως η ελεύθερη πτώση των τραπεζών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεκίνησε!!!

Παρά τις συστηματικές προσπάθειες των αμερικανικών εποπτικών αρχών, η τραπεζική κρίση συνεχίζεται στις ΗΠΑ, με την τράπεζα PacWest να είναι η επόμενη που βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή και δηλώνει πως είναι ήδη σε επικοινωνία με επίδοξους εταίρους και επενδυτές.

Η τιμή της μετοχής της κατέρρευσε κατά 50%, ενώ από τον περασμένο μήνα έχει ανακοινώσει πως στην διάρκεια του α΄ τριμήνου του έτους οι καταθέσεις της μειώθηκαν κατά περισσότερο από 5 δισ. δολ. Υποχωρούν όμως παράλληλα και οι μετοχές άλλων μικρών ή περιφερειακών τραπεζών που, όπως και η PacWest, παρουσιάζουν παρεμφερείς παθογένειες ή ιδιαιτερότητες μετά την Silicon Valley και τις άλλες τράπεζες που κατέρρευσαν από τον Μάρτιο και μετά.

Όπως εικάζεται δε, η κυβέρνηση του Βαθέος Κράτους με πρόεδρο τον Μπάιντεν προετοιμάζεται για περισσότερες τραπεζικές αποτυχίες!!!

Δείτε σε γράφημα την πλήρη κατάρρευση των αμερικανικών περιφερειακών τραπεζών…

Τράπεζες όπως η PacWest, η Western Alliance και οι Zions (μεταξύ άλλων) βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση..

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί