Σε άγριο πανικό λόγω Τραμπ ο Χαράρι: «Θανάσιμο πλήγμα για την παγκόσμια τάξη» –

Βγήκε ανήσυχος σε Podcast – Έρχεται «σεισμός» με τις αμερικανικές εκλογές

Ο Ισραηλινός ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και συνομιλιτής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που στον πλανήτη υπάρχει έντονη πολιτική κινητικότητα, αναφέρθηκε στις πιο σημαντικές εκλογές για το 2024, αυτές στις ΗΠΑ!

Προειδοποίησε την ελίτ η τρέχουσα παγκόσμια τάξη της βρίσκεται σε κίνδυνο εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επανεκλεγεί στις κρίσιμες προεδρικές εκλογές του τρέχοντος έτους.

Όπως σημείωσε σε podcast:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα.

Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά.

Τώρα και πάλι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί από αυτούς τους  πολιτικούς,  παρουσιάζουν μια ψεύτικη διχοτόμηση, ένα ψεύτικο δυαδικό  όραμα του κόσμου.

Είναι, όπως όταν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον  “πατριωτισμό” και την “παγκοσμιοποίηση”, μεταξύ της πίστης στο έθνος και, της πίστης σε κάποιο είδος, -δεν ξέρω, Παγκόσμιας Κυβέρνησης (σ.σ. Παλαιά και Νέα Τάξη Πραγμάτων – Το δυαδικό… «όραμα» του κόσμου υπάρχει και είναι πραγματικότητα (ΕΔΩ)»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί