Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Άντον Σιλουάνοφ επισκέφθηκε σήμερα τη Σαουδική Αραβία ενόψει των συνομιλιών μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ στο βασίλειο που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Ο Σιλουάνοφ απηύθυνε ομιλία σε συνέδριο για τις οικονομίες αναδυομένων αγορών, που διοργανώθηκε από το σαουδαραβικό υπουργείο Οικονομικών και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Αμερικανοί και Ρώσοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν στη Σαουδική Αραβία τις ερχόμενες ημέρες για να ξεκινήσουν συνομιλίες με στόχο να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, δήλωσαν χθες ένας Αμερικανός βουλευτής και μια πηγή με γνώση των σχεδίων αυτών.
ΑΠΕΜΠΕ – EPA-Sputnik pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία









