«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ανίκανες να διεξαγάγουν διαπραγματεύσεις και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους συμμάχους τους για να πιέσουν το Κίεβο να κινηθεί εναντίον της Ρωσίας και των εδαφών της σε μια προσπάθεια να νικήσει την Μόσχα», δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.
«Οι ΗΠΑ δεν είναι ικανές να διαπραγματευτούν γενικά και πιέζουν το Κίεβο μαζί με το Λονδίνο και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να μεταφέρουν εχθροπραξίες στο έδαφός μας, προσπαθώντας να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό για να επιφέρει αυτό που αποκαλούν «στρατηγική ήττα» στη Ρωσία», δήλωσε ο Ριάμπκοφ.
«Ο πυρηνικός εκβιασμός έχει επίσης αρχίσει να χρησιμοποιείται», σημείωσε ο υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης εν μέσω φόβων και από τις δύο πλευρές για πυρηνική κλιμάκωση.
Ο Ryabkov είπε ότι οι ΗΠΑ μείωσαν σκόπιμα το πυρηνικό όριο, θέτοντας έτσι απειλή για την πυρηνική ασφάλεια της Ρωσίας .
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα ρομπότ στην Κίνα άρχισαν να αντικαθιστούν και τους… μπαρίστες, vid
- Μεσανατολικό: Σε εξέλιξη συζητήσεις Τουρκίας-Χαμάς
- «Με τα “ήρεμα νερά” η Ελλάδα κέρδισε χρόνο»: Δηλώσεις που προμηνύουν εξελίξεις
- Ευχές από την Κ. Γκίλφοϊλ: «Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τους λαούς των δύο μεγάλων εθνών μας»
- Δένδιας: Δημιουργούμε τη 2η μονάδα παραγωγής drones, με δυνατότητα κατασκευής χιλίων drones/μήνα
- Ισπανία: Δύο Γερμανοί δολοφονήθηκαν όταν προσπάθησαν να διώξουν καταληψίες από ένα σαλέ
- Πώς διαμορφώνεται η εικόνα των δρόμων στη Β. Ελλάδα – Τι γίνεται με μπλόκα και τους εκδρομείς
- Δεν σταματούν ούτε τα Χριστούγεννα να διαφημίζουν το «φακέλωμα» στην Ε.Ε. – ΦΩΤΟ
- Πήγε να… «ντριφτάρει» γκρεμίζοντας χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λεωφόρο, vid
- Θα τεθεί ξανά εν μέρει σε λειτουργία ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός στον κόσμο
Κύρια Θέματα









