ΡΩΣΙΚΕΣ και ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ σημαίες υψώθηκαν στην Ουάσινγκτον – ΤΡΙΓΜΟΙ στις ΗΠΑ, vid

Δείτε τι συνέβη...

Αντιπολεμικοί διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην Ουάσιγκτον, DC την Κυριακή για να αντιταχθούν στην υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, καθώς ουσιαστικά πολεμούν εναντίον της Ρωσίας, καθώς και εναντίον του διεθνιστικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος στο σύνολό του, όπως λένε οι ίδιοι.

Οι συμμετέχοντες επέκριναν το σύγχρονο αμερικανικό σύστημα από την ιδιωτική τραπεζική της Ομοσπονδιακής Τράπεζας μέχρι την αδιάκοπη στρατιωτική επέμβαση.

Τις επόμενες μέρες θα δείτε αποσπάσματα ομιλιών από το ΕΛ!!!

Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν πως ρωσικές και σοβιετικές σημαίες ανέμισαν στην αμερικανική πρωτεύουσα, μπροστά στο Μνημείο Λίνκολν, το εθνικό μνημείο των ΗΠΑ που χτίστηκε για να τιμήσει τον 16ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Αβραάμ Λίνκολν .

Ο stand-up κωμικός και πολιτικός podcaster Jimmy Dore μίλησε στο πλήθος, λέγοντας: «Το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και ο πόλεμος στην Ουκρανία αντιπροσωπεύουν ένα όργιο λεηλασίας και διαφθοράς. Η Αμερική είναι η πιο ισχυρή μαφία που υπήρξε ποτέ και οι δολοφόνοι αυτής της μαφίας έχουν άδειες στρατιωτικού πιλότου».

Ο οικονομικός εμπειρογνώμονας, Gerald Celente, πυροδότησε τους παρευρισκόμενους στην πορεία, λέγοντάς τους: «Είμαι θυμωμένος με τα κυρίαρχα στελέχη των μέσων ενημέρωσης. Αυτές οι μικρές π@ρνες των μέσων ενημέρωσης! Το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε πόλεμο, μίσος, φόβο και υστερία. Μας απαγορεύουν που μιλάμε για ειρήνη, αγάπη, γεγονότα και ελευθερία».

Ο θρυλικός μουσικός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Pink Floyd Roger Waters έστειλε ένα μήνυμα βίντεο για να παιχτεί στη διαδήλωση: «Φτάνει πια! Απαιτούμε αλλαγή. Εφαρμόστε σήμερα κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία. Φανταστείτε τον συλλογικό αναστεναγμό ανακούφισης σε όλο τον κόσμο, την έκρηξη χαράς, την διεθνή ένωση φωνών σε αρμονία που τραγουδούν έναν ύμνο στην ειρήνη (σ.σ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ που θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ;;; Πάντα υπάρχουν οι παγίδες σε όλα αυτά)».

Ο πρώην υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, Tulsi Gabbard, προειδοποίησε: «Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσεις έναν πυρηνικό πόλεμο. Υπάρχει μόνο ένα τέλος και αυτό είναι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Λοιπόν, μαζευτήκαμε εδώ σήμερα γιατί ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος και ότι το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι επείγον και απαραίτητο».

Ο πρώην Δημοκρατικός βουλευτής του Οχάιο Dennis Kucinich μίλησε απευθείας στο κατεστημένο του Βαθέος Κράτους, λέγοντας: «Ξέρουμε τι έκανε ο καθένας σας στον αγωγό Nord Stream, κύριε Πρόεδρε, κύριε Υπουργέ Εξωτερικών, κύριε σύμβουλε Εθνικής Ασφάλειας και κυρία Υφυπουργέ Εξωτερικών. Και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να λογοδοτήσετε από το Κογκρέσο, από το διεθνές ποινικό δικαστήριο και από τον αμερικανικό λαό στις επόμενες εκλογές».

Ο Max Blumenthal, δημοσιογράφος και συντάκτης της ιστοσελίδας The Grayzone , είπε στο πλήθος «Δεν είναι αυτός ο πόλεμος μας. Είτε στην Ουκρανία είτε στον πόλεμο που σχεδιάζουν για τα στενά του Ταϊβάν, ο πόλεμος τους δεν είναι δικός μας πόλεμος».

Η πολιτική ακτιβίστρια και πρώην υποψήφια για Πρόεδρος του Κόμματος των Πρασίνων Τζιλ Στάιν έκανε σχόλια στην πορεία, λέγοντας στους αντιπολεμικούς διαδηλωτές: «Αυτές οι δολοφονικές στρατιωτικές δαπάνες καταναλώνουν πόρους που χρειάζεται απεγνωσμένα εδώ στις ΗΠΑ, ένας αριθμός δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων»

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί