Ραγδαίες εξελίξεις με Κίνα και ΗΠΑ: Ξεκινά προσπάθεια να ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ το Πεκίνο από τον Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, ξεκινά σχέδιο παράλληλα με τον πόλεμο στην Ουκρανία...

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Antoni Blinken, ανακοίνωσε την έναρξης της προσπάθειας να διαμορφωθεί το περιβάλλον της Κίνας σύμφωνα με τα συμφέροντά της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και να σταματήσει η προσέγγιση με την Ρωσία.

Με λίγα λόγια να επέλθει ο πλήρης έλεγχος της Κίνας στους διεθνιστές, έτσι ώστε να εφαρμοστεί παντού η παγκόσμια χούντα και η Ρωσία να μείνει χωρίς τον μεγάλο σύμμαχο!

Ο Blinken δήλωσε την Πέμπτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Asia Society Policy Institute στο Πανεπιστήμιο George Washington ότι ενώ η Ρωσία αποτελούσε άμεση απειλή για την διεθνή σταθερότητα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Κίνα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή, καθώς έχει την οικονομική και τεχνολογική δύναμη να επηρεάσει ολόκληρη την πορεία του πλανήτη.

Ωστόσο, ο Blinken αναγνώρισε επίσης ότι οι ΗΠΑ έχουν περιορισμένη ικανότητα να επηρεάσουν άμεσα τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες της Κίνας και θα επικεντρωθούν στην διαμόρφωση του στρατηγικού περιβάλλοντος γύρω από την Κίνα. Θα πάνε δηλαδή στα μουλωχτά, γύρω-γύρω από την Κίνα, ελπίζοντας να πετύχουν τον σκοπό τους που είναι να πάρουν το Πεκίνο με το μέρος τους.

Δείτε το βίντεο:

photo youtube

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί