ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! CNN: Αίτημα απομάκρυνσης Αμερικανών διπλωματών από την Ουκρανία! Περιμένουν κάθοδο του Πούτιν;;;

Η είδηση έχει προκαλέσει πανικό στο Κίεβο.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο ζήτησε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να εγκρίνει την αποχώρηση όλου του μη απαραίτητου διπλωματικού προσωπικού και των οικογενειών τους, σύμφωνα με πολλές πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι δεν έχουν «τίποτα να ανακοινώσουν αυτή τη στιγμή», προσθέτοντας:

«Διεξάγουμε αυστηρό σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης, όπως κάνουμε πάντα, σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση ασφαλείας».

Ένας εκπρόσωπος της πρεσβείας αρνήθηκε να σχολιάσει να σχολιάσει την είδηση που εδώ και λίγες ώρες «παίζει» το CNN.

«Πιθανόν να ξεκινήσει η απομάκρυνση Αμερικανών διπλωματών την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε μία πηγή κοντά στην ουκρανική κυβέρνηση στο CNN.

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του, δήλωσε στο CNN ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν θα σχολιάσει ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ των ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Ουκρανίας, προσθέτοντας ότι οι αποφάσεις για το εξωτερικό προσωπικό βασίζονται σε ένα μόνο κριτήριο: την ασφάλεια και την προστασία των Αμερικανών.

Όσο περνάνε οι ώρες και οι παραπάνω πληροφορίες ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, τότε μιλάμε ενδεχομένως για το πρώτο χειροπιαστό σημάδι μίας αναπόφευκτης επίθεσης του Πούτιν στην Ουκρανία το επόμενο διάστημα.

(φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί