Πέντε μέρες έχουν περάσει από την τρομερή τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, που στοίχισε τη ζωή σε 139 ανθρώπους. Η επιχείρηση διάσωσης και έρευνας έχει ολοκληρωθεί. Όμως ο κόσμος συνεχίζει να φέρνει λουλούδια και παιχνίδια στο αυτοσχέδιο μνημείο που έχει στηθεί κοντά στο αποκλεισμένο καμένο κτίριο του μακελειού!
Οι Ρώσοι λαμβάνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για την σφαγή και τα πρόσωπα κλειδιά που οδήγησαν στην επίθεση! Όλα δείχνουν Ουκρανία και Δύση!
Όπως μεταδίδεται, ξεχωρίζει το όνομα του Αμπντούλ Χαϊκίμ Αλ Σισάνι, Τσετσένου ισλαμιστή, βετεράνου του πολέμου στον Καύκασο!
Έχει οικογένεια στην Πολωνία και πολέμησε στην Συρία κατά του σύμμαχου του Πούτιν, Άσαντ!
Πολεμά με άλλους τζιχαντιστές στο πλευρό των Νεοναζί του Κιέβου! Τζιχαντιστές πολεμούν στην Ουκρανία υπέρ των Ναζί από το 2014, όπως υπογραμμίζεται!
Ο Αλ Σισάνι έχει πολιτογραφηθεί Ουκρανός, έχει ουκρανικά χαρτιά και πολέμησε αποδεδειγμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στο Μπακχμούτ, ενώ εθεάθη πρόσφατα και στα ρωσικά σύνορα!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









