Πραξικόπημα στην Γεωργία; Χαμός με την Ρωσία, παντού «μέτωπα»! vid

Τι μεταδίδεται...

Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να αφήσει την Ρωσία σε ησυχία! Η διεθνιστική Δύση θέλει πολλά μικρά γεωπολιτικά μέτωπα κατά των Ρώσων να «τρέχουν» μαζί με το βασικό στρατιωτικό μέτωπο της Ουκρανίας!

Η Γεωργία βρίσκεται ακόμα σε αναβρασμό, καθώς, οι διαμαρτυρίες ενάντια σε έναν νόμο ασφαλείας εμπνευσμένο από την Ρωσία, προκειμένου να εντοπίζονται οι ύποπτες ΜΚΟ και οργανώσεις των διεθνιστών (ΕΔΩ), αναστατώνουν το μικρό αλλά στρατηγικά τοποθετημένο κράτος στον Νότιο Καύκασο– καθώς το έθνος της Μαύρης Θάλασσας αγωνίζεται να χαράξει μια στρατηγική διαδρομή μεταξύ του τεράστιου βόρειου γείτονά του και των ευρωατλαντικών πιέσεων.

Οι Ρώσοι βλέπουν ακόμα και προσπάθεια πραξικοπήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί η διεθνιστική κυριαρχία και η αντιρωσική πολιτική!

Όπως σχολιάζει το Russia Today:

«Δεν υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των περιπτώσεων της Γεωργίας και Ουκρανίας  αλλά, υπάρχει ένα κοινό! Η παρουσία δυτικής χρηματοδότησης προκαλεί εντάσεις γύρω από κάτι και, δημιουργεί την πιθανότητα κάποιου είδους πραξικοπήματος από την στιγμή που το εθνικό κίνημα ή κάποιο άλλο  κόμμα, δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές τώρα.

Σε τέτοιες συνθήκες προκειμένου να αποκτήσουν την επιθυμητή ισχύ, θα πρέπει να παρέχουν τις προϋποθέσεις πραξικοπήματος και, κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος  αυτός που το διαπράττει κερδίζει. Το γνωρίζουν  αυτό καλά! Αυτή η μηχανορραφία λειτούργησε όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου! Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος. Επίσης και στην Γεωργία παρεμπιπτόντως το 2003.

 Η Δύση θα προσπαθήσει να πυροδοτήσει εντάσεις στην Γεωργία όσο το δυνατόν περισσότερο»!

Δείτε τι ετοιμάζεται σύμφωνα με τους Ρώσους:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί