Όπως μεταδίδει το TASS: Η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τη Ρωσία, ενώ η Δύση δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον.
Ο Πούτιν έκανε τα σχόλια αυτά σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο της All-Russia State Television and Radio Broadcasting Company, Pavel Zarubin. Ανέφερε ότι είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό στους Ρώσους και ξένους τηλεθεατές πόση σημασία αποδίδει η Ρωσία σε «όλα όσα συμβαίνουν στην ουκρανική κατεύθυνση».
“Για αυτούς (τη Δύση) πρόκειται για τη βελτίωση της τακτικής τους θέσης, αλλά για εμάς αυτό είναι το πεπρωμένο μας, ένα θέμα ζωής και θανάτου. Ήθελα οι άνθρωποι που θα ακούσουν αυτή τη [συνέντευξη με τον Κάρλσον] να το συνειδητοποιήσουν. Δεν εναπόκειται σε εμένα να κρίνω αν αυτό επετεύχθη ή όχι», είπε ο Πούτιν.
(photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρομπότ που παίζει μπάντμιντον σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην Κίνα – Δείτε το βίντεο
- Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο – Ενισχύεται το μπλόκο στο Τελωνείο των Κήπων
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών στην περιοχή της Μίκρας
- Kλόντια Σίφερ: Το συγκινητικό «αντίο» στη Μπριζίτ Μπαρντό
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 5,3% στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο
- Η Ουάσινγκτον δεσμεύεται με χρηματοδότηση 2 δισεκ. δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια στα Ηνωμένα Έθνη
- Ηράκλειο: Σύγχρονος βιοϊατρικός εξοπλισμός στο ΠΑΓΝΗ ύψους 5 εκ. ευρώ
- Στ. Καλαφάτης: Η χώρα μας μπορεί να μετεξελιχθεί σε HUB νέων τεχνολογιών και καινοτομίας στη ΝΑ Ευρώπη
- Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία θέλει ο Ζελένσκι
- Κ. Τσουκαλάς: «Ένα δις επιπλέον “φέσι” στον έντιμο αγρότη από την κυβέρνηση»









