Πούτιν για τον «μυστικό» εμβολιασμό του: «Μπορείς να δείξεις στον κόσμο τον εμβολιασμό, αλλά στην πραγματικότητα να χορηγήσεις αλατόνερο»

Καμία παρενέργεια από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού δεν έχει εμφανίσει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανέφερε το Κρεμλίνο.


Ο Πούτιν εμβολιάστηκε στα τέλη Μαρτίου με την πρώτη δόση ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού. Το σκεύασμα που επέλεξε παραμένει μυστικό, καθώς μόνο ο ίδιος και ο γιατρός του το γνωρίζουν.

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος σχολίασε ακόμα, μετά τον εμβολιασμό του, ότι επέλεξε να μην τον κάνει δημοσίως λέγοντας πως δεν ήθελε να αντιγράψει του υπόλοιπους ηγέτες, παρατηρώντας άλλωστε ότι εάν κάποιος θέλει να προσποιηθεί, μπορεί να το κάνει και μπροστά στις κάμερες.

«Θεωρείτε ότι έπρεπε να μιμηθούμε τους άλλους; Λοιπόν, μάλλον όχι» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση γιατί το Κρεμλίνο δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του, σε αντίθεση με άλλους ηγέτες που εμβολιάστηκαν μπροστά στις κάμερες.

«Μπορείς να δείξεις τον εμβολιασμό, αλλά στην πραγματικότητα να χορηγήσεις αλατόνερο ή απλά τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί