ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» στην Ευρώπη! Ο Πούτιν απολαμβάνει τον ρωσικό ήλιο

Έρχεται και η σειρά της Ελλάδας;;;

Οι κραδασμοί γύρω από την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον από το αξίωμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας ήταν μεγάλοι, καθώς ήταν μια υπόθεση που… σύρθηκε για μεγάλο διάστημα και ενώ στο Νησί είχαν ξεσπάσει σκάνδαλα που τον έφθειραν πολύ.

Ο ηγέτης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος αναγκάστηκε τελικά να αποχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού του γύρισαν την πλάτη ακόμη και οι νεοδιορισθέντες υπουργοί του, καθώς και περισσότερα από 50 μέλη της κυβέρνησης, η οποία προκάλεσε ουσιαστικά παράλυση στον κυβερνητικό μηχανισμό.

Αυτό που φαίνεται είναι πως η Ευρώπη περνάει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, η οποία αναμένεται να επιδεινωθεί!

Τα ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ με πρόσχημα τον COVID, η τεχνητή ενεργειακή κρίση, η μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογηθεί η ενεργειακή φτώχεια, την οποία προϋποθέτει η πράσινη μετάβαση σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, που αναμένεται να αντικαταστήσουν τα ορυκτά καύσιμα, η πείνα και τα άδεια ράφια στα σουπερμάρκετ, οδηγούν την κατάσταση στο απροχώρητο.

Το ντόμινο των κυβερνητικών πτώσεων στην Ευρώπη ξεκίνησε από τη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο, συνεχίστηκε στην Βουλγαρία, η οποία πλέον κυβερνάται από θνησιγενή κυβέρνηση μειοψηφίας, ακολούθησε η νίκη σαν ήττα του Ε. Μακρόν (δεν μπόρεσε να σχηματίσει αυτόνομη κυβέρνηση) και η πολιτική κρίση πέρασε στην Βρετανία, όπου χωρίς καμία εμφανή αιτία ο Μπόρις Τζόνσον «αυτό-κατέρρευσε» μετά από σκάνδαλα, αλλά και στην Ολλανδία, όπου οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί μαζικά!!!

Μάλιστα η Βρετανία είναι ενεργειακά αυτάρκης και δεν υπήρχε καμιά πιεστική κατάσταση που να «έδειχνε» προς την κατεύθυνση της πτώσης του Μπόρις Τζόνσον. Συνέβη όμως και τώρα όλοι περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο για να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, όταν και θα οριστεί ο νέος ηγέτης των Συντηρητικών.

Στην Ελλάδα, το κλίμα είναι αντίστοιχο! Η κυβέρνηση έχει κερδίσει με το σπαθί της το μίσος της κοινωνίας και όλοι περίμεναν να γίνουν τώρα εκλογές! Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε στροφή 180 μοιρών (ή πήρε εντολές να περάσει ακόμα περισσότερα διεθνιστικά νομοσχέδια) και σήμερα ανακοίνωσε, πως θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας, ενώ ο ίδιος είχε ανοίξει το θέμα των προώρων εκλογών!

Η συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη αναμένεται ενδιαφέρουσα! Ένα είναι το σίγουρο: Πούτιν, Μεντβέντεφ, Ζαχάροβα, Λαβρόφ και λοιποί, απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό καιρό της Ρωσίας, καθώς στην Ευρώπη αστράφτει και βροντάει…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί