• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πέθανε στα 64 ο Jack Sherman, πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers (BINTEO)

Πέθανε στα 64 ο Jack Sherman, πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers (BINTEO)

jack sherman
Αγνωστη παραμένει η αιτία του θανάτου του, ενώ η μπάντα αποχαιρέτισε το παλαιότερο μέλος της με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram


Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή ο Jack Sherman, ο πρώην κιθαρίστας του δημοφιλούς συγκροτήματος «Red Hot Chili Peppers».

Μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η αιτία του θανάτου του, ενώ η μπάντα αποχαιρέτισε το παλαιότερο μέλος της με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram, στην οποία τον αποκαλούν «μοναδικό».

Ο Sherman είχε αντικαταστήσει τον κιθαρίστα και ηγετικό μέλος, Hillel Slovak, τον Δεκέμβριο του 1983, όταν και ιδρύθηκαν οι Red Hot Chili Peppers. Ο Slovak επέστρεψε στη μπάντα δύο χρόνια μετά.

Ωστόσο, ο Sherman συνεργάστηκε ξανά με το συγκρότημα στους δίσκους «The Abbey Road EP» και «Mother’s Milk».

Ο Τζακ Σέρμαν υπήρξε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, ενώ συνέβαλε και στα Freaky Styley, Mother’s Milk και The Abbey Road EP.

Όταν, πριν από 8 χρόνια, οι Red Hot Chili Peppers μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame, χωρίς να συμπεριληφθεί το όνομα του Σέρμαν, ο μουσικός ένιωσε βαθιά απογοητευμένος και κατηγόρησε την μπάντα πως ευθύνεται για τον αποκλεισμό του ίδιου και του Dave Navarro. «Δεν με τίμησαν και αυτό είναι άσχημο», δήλωσε ο Σέρμαν στο Billboard το 2012.

«Τον ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές, καλές, κακές και στο ενδιάμεσο», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους τα «Πιπέρια». Σίγουρα, είχαν απ’ όλες.

με πληροφορίες από ethnos/ cnn/ photo video screenshot