Επίθεση κατά του Σκοτ Μόρισον από τους Εργατικούς, με αφορμή την υπόθεση του Τζόκοβιτς και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης.
Η εκπρόσωπος των Εργατικών για τα θέματα Μετανάστευσης, Κριστίνα Κένελι, χαρακτήρισε «αποτυχημένη» την απόφαση να επιτραπεί αρχικά η είσοδος στην Αυστραλία στον Νόβακ Τζόκοβιτς, υποστηρίζοντας ότι εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί η Κυβέρνηση του χορήγησε βίζα, ενώ χαιρετίζουν την απόφαση του δικαστηρίου για την απέλαση του Σέρβου.
«Ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Μόρισον (Ομοσπονδιακός Πρωθυπουργός της Αυστραλίας) αποτελεί πλέον περίγελο στην παγκόσμια σκηνή, καθώς αυτός κι η κυβέρνησή του δεν χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, υπονόμευσαν τις ρυθμίσεις ασφαλείας των συνόρων της Αυστραλίας και δημιούργησαν ένα αλεξικέραυνο για το κίνημα κατά του εμβολιασμού.
Αυτό πρέπει να προκαλέσει το ερώτημα, γιατί η κυβέρνηση του κ. Μόρισον του χορήγησε βίζα για να έρθει στην Αυστραλία εξαρχής;
Η αποτυχία της Αυστραλιανής Συνοριακής Δύναμης να επικοινωνήσει με τον κ. Τζόκοβιτς πριν έρθει στην Αυστραλία, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν εμβολιασμένος και γνωρίζοντας ότι τυχόν προβλήματα εισόδου θα ήταν εξαιρετικά αμφιλεγόμενα, αποτελεί αποτυχία της ηγεσίας της χώρας».
Κλείνοντας, η κυρία Κένελι είπε ότι οι Εργατικοί χαιρέτησαν την απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία Erminio – Ποιες περιοχές θα πλήξει
- Σενάριο «βόμβα» για το Ιράν – Θα επιχειρήσει ο Τραμπ να κάνει κάτι τέτοιο;
- Εκτοξεύονται σήμερα οι ελληνικοί νανοδορυφόροι “ERMIS” από βάση των ΗΠΑ
- Η Νορβηγία μειώνει προσωρινά τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Προειδοποίηση Τ. Θεοδωρικάκου για κίνδυνο εκτόξευσης του πληθωρισμού – Ενδεχόμενη παράταση του πλαφόν στα τρόφιμα
- Ερώτηση Γ. Αυτιά προς την Κομισιόν για τις πρόσφατες πλημμύρες στον Έβρο
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης σε 5 περιοχές της χώρας
- Σε μία δεκαετία τα φαρμακεία αναμένεται να μπουν στην εποχή των εκτυπωμένων φαρμάκων
- Εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας και στου Ζωγράφου – 5 προσαγωγές
- Γερμανία: “Σημαντικά περισσότερες” εταιρίες σχεδιάζουν αύξηση των τιμών τους, λόγω των συνεπειών του πολέμου στο Ιράν









