Παρέμβαση Σόρος μέσα στο Τέξας για να πάρει την εξουσία! Θα γίνει «μάχη»

Έβαλάν τα μεγάλα μέσα οι διεθνιστές για να πάρουν τον πολιτικό έλεγχο της Πολιτείας

Ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής, Τζορτζ Σόρος, ρίχνει εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες αριστερές ομάδες στο Τέξας σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τα πολιτικά δεδομένα, και να καταλάβει την Πολιτεία, η οποία έχει ενώσει και άλλες δεξιές Πολιτείες κατά του Λευκού Οίκου, ενώ επιδιώκει την ανεξαρτησία της από την διεθνιστική Ουάσιγκτον!

Στόχος να ανοίξουν τα σύνορα, τα οποία φρουρούν οι Τεξανοί και δεν αφήνουν πια να περάσουν στις ΗΠΑ παράνομοι μετανάστες!

Το Fox News ανέφερε την Κυριακή ότι τα αρχεία χρηματοδότησης της εκστρατείας αποκαλύπτουν ότι ο Σόρος συνεισέφερε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια σε τουλάχιστον πέντε αριστερές/διεθνιστικές ομάδες στο Τέξας μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Το μεγαλύτερο μέρος των δωρεών του Σόρος πήγε στο Texas Majority PAC, του οποίου η χρηματοδότηση 2,25 εκατομμυρίων δολαρίων προήλθε σχεδόν αποκλειστικά από τον διεθνιστή δισεκατομμυριούχο!

«Χρειαζόμαστε εκατομμύρια περισσότερα δολάρια και εκατοντάδες περισσότερο προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να το κάνουμε αυτό», είπε η εκτελεστική διευθύντρια του ομίλου, Κάθριν Φίσερ, στο The Texas Tribune την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων. «Το PAC της Πλειοψηφίας του Τέξας συνεργάζεται με εταίρους σε όλη την πολιτεία για να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ανατροπή της πολιτειακής κυβέρνησης».

Επιπλέον, ο Σόρος έδωσε 300.000 $ στο δεύτερο εξάμηνο του 2023 στο CTX Votes, 250.000 $ στο Texas Organizing Project, 200.000 $ στο Dallas County Democratic PAC και 100.000 $ σε μια ομάδα που ονομάζεται First Tuesday.

Η πρώην Ρεπουμπλικανός βουλευτής και υποψήφια του GOP του Τέξας, Μάιρα Φλόρες, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η επιταχυνόμενη δραστηριότητα του Σόρος στο Τέξας δείχνει ότι η διεθνιστική αριστερά φοβάται ότι θα χάσει τον έλεγχο των πραγμάτων στον Αμερικανικό Νότο, με το Τέξαν να αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ισχυρή αμερικανική Πολιτεία!

«Ο Τζορτζ Σόρος και οι ακροαριστεροί σύμμαχοί του με το σκοτεινό χρήμα ρίχνουν όλα αυτά τα δολάρια στο Τέξας 34 για να μας εμποδίσουν να ανατρέψουμε τις θέσεις της Ουάσινγκτον», είπε στην Washington Examiner την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό έρχεται εν μέσω μιας συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης μεταξύ του Τέξας και ενός συνασπισμού πολιτειών εναντίον της κυβέρνησης Μπάιντεν, αφού η Εθνική Φρουρά του Τέξας κατέλαβε τον έλεγχο του Shelby Park στο Eagle Pass, μια σημαντική συνοριακή οδό.

Το Τέξας έχει γίνει το επίκεντρο της συνοριακής μάχης με το καθεστώς Μπάιντεν για τον έλεγχο των ανοιχτών συνόρων που επιτρέπει σε περίπου 10 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς να εισέλθουν στην χώρα από το 2021.

Η ακλόνητη αντίσταση του Τέξας στις προσπάθειες των Δημοκρατικών να κρατήσουν τα σύνορα ανοιχτά εξηγεί γιατί ο Σόρος έχει επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην ανατροπή της ηγεσίας του το 2024.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί