«Στις οικογένειες των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση – ειλικρινή συλλυπητήρια, ειλικρινή δύναμη σε όλους τους οικείους των θυμάτων.
Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο των αντιποίνων. Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει εάν η βία δεν αντιμετωπιστεί με την βία, και οι θάνατοι από ολοκληρωτικές εκτελέσεις τρομοκρατών και καταστολές κατά των οικογενειών τους. Αυτό δείχνει η παγκόσμια ιστορική εμπειρία.
Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους. Όλοι αυτοί πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε τέτοια θηριωδία.
Θάνατος για θάνατο.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Sputnik pool
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Θαύμα της Ερήμου”: Ο σιδηρόδρομος στη Σαουδική Αραβία που θα κοστίσει 7 δις! vid
- ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν, vid
- Ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χώρες του Ινδο-Ειρηνικού
- Σάλος στη Σουηδία: Δεν απελαύνει μετανάστη βιαστή γιατί το έγκλημα «δεν διήρκεσε αρκετά»!
- Βαρεθήκατε να κάνετε συνέχεια τις μπανάνες μπανανόψωμο; Πώς θα τις κρατήσετε φρέσκες για 15 μέρες!
- Βραζιλία: Μέλισσες τσίμπησαν μέχρι θανάτου πατέρα και κόρη όταν το φορτηγό έπεσε σε κυψέλη μελισσών
- O πατέρας της 12χρονης Λόλα που βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από Αλγερινή «πέθανε από θλίψη»
- Σοκ στη Ρωσία: Πέντε ετών κοριτσάκι έριξε από τον τέταρτο όροφο την 21 ημερών αδερφή του
- ΗΠΑ: Μητέρα έσωσε 22 παιδιά από σχολικό λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια στην αγορά









