Σαν «χείμαρρος» ξεχύνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση των εξτρεμιστών στο «υπογάστριο» της Ρωσίας, τώρα που η τάξη αποκαταστάθηκε.
Όπως μετέδωσε το sputniknews, ένας άνδρας που έχει τεθεί υπό κράτηση στο Αλμάτι ομολόγησε πως έφτασε στη χώρα από το Κιργιστάν, καθώς άγνωστοι τού πρόσφεραν πάνω από 200 δολάρια για να λάβει μέρος σε διαδηλώσεις στο Καζακστάν.
Δηλαδή εν ολίγοις μίσθωναν ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ δήθεν…αγανακτισμένους διαδηλωτές προκειμένου να προκαλέσουν το χάος στη χώρα σύμμαχο του Πούτιν!
«Κάποιοι άγνωστοι με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου πρότεινα να συμμετάσχω στη συγκέντρωση με αντάλλαγμα χρήματα (πάνω από 200 δολάρια). Επειδή είμαι άνεργος στο Κιργιστάν, συμφώνησα», είπε ο κρατούμενος στο Khabar 24, τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Αποκάλυψε παράλληλα ότι άγνωστοι του αγόρασαν εισιτήριο και πλήρωσαν για ένα μέρος για να ζήσει στο Καζακστάν. Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 10 άτομα από το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν ζούσαν μαζί του.
Θυμίζουμε ότι το Σάββατο ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, εκτελεστικός γραμματέας της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις στο Καζακστάν είχαν προγραμματιστεί εκ των προτέρων για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα και οι διοργανωτές είχαν ξένη υποστήριξη.
«Είναι προφανές σήμερα ότι οι κακοποιοί προετοιμάζονταν για μαζικές συγκεντρώσεις εκ των προτέρων για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και είχαν ξένη υποστήριξη».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκάρει το βίντεο: Η στιγμή που χιονοστιβάδα στο Νεπάλ κατεβαίνει με ορμή προκαλώντας τρόμο
- Κοροϊδεύουν την Ελλάδα μπροστά στα «μούτρα» της
- ΕΕΤΑΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για όσους δεν έλαβαν voucher για παιδικούς σταθμούς
- Χανιά: Aπό 10 σε 30 ευρώ αυξάνεται το πρόστιμο για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης
- Κρ. Λαγκάρντ: Mειώνονται οι πιθανότητες για μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Στην Αίγυπτο μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Απόλυτη φρίκη στο Σουδάν μετά τη σφαγή σε μαιευτήριο της ελ Φάσερ – Ο ΟΗΕ ζήτησε “στρατιωτική αποκλιμάκωση”
- Αυτή η χώρα εμποδίζει για την ώρα τον Τρίτο Παγκόσμιο! Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο
- “Μινωικά Χταπόδια” στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Οι αμφορείς με την αινιγματική ονομασία “σκεύη θανάτου”
- ΙΟΒΕ: Μείωση κερδοφορίας και προκλήσεις για την εμπορία πετρελαιοειδών
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
VOUCHER
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΝΕΡΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΥΔΑΠ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ









