Ουκρανικά πυρά κατέστρεψαν ρωσικό συνοριακό φυλάκιο – ΒΙΝΤΕΟ

Επλήγη από βλήμα σημείο ελέγχου στα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας, εν μέσω της έκρυθμης κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για το συμβάν, ρωσικό συνοριακό φυλάκιο καταστράφηκε από βλήμα που εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία.

Όπως μετέδωσε το RT, φυλάκιο κατά μήκος των συνόρων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας επλήγη από οβίδα που εκτοξεύτηκε από την άλλη πλευρά των συνόρων.


Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, «βλήμα άγνωστου τύπου που εκτοξεύτηκε από το ουκρανικό έδαφος, κατέστρεψε το γραφείο της συνοριοφυλακής του ρωσικού τμήματος συνόρων της FSB στην περιοχή του Ροστόφ».

Να σημειωθεί ότι το φυλάκιο απέχει περίπου 150 μέτρα από τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Αρνείται τα πάντα ο ουκρανικός στρατός

Εκπρόσωπος Τύπου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Κραματόρσκ στην ανατολική Ουκρανία αρνήθηκε σήμερα ότι εξαπολύθηκαν πυρά πυροβολικού κατά ρωσικού συνοριακού φυλακίου στην περιοχή του Ροστόφ, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα, και έκανε λόγο για πράξη ρωσικής παραπληροφόρησης.

«Δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε να παράγουν ψευδείς πληροφορίες…αλλά επιμένουμε στο ότι δεν βάλλουμε κατά πολιτικών υποδομών ή κατά της περιοχής Ροστόφ» στη Ρωσία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πάβλο Κοβαλτσούκ, προσθέτοντας ότι «δεν εξαπολύθηκαν πυρά εναντίον των μονάδων κατοχής» της Ρωσίας.

ωτο:video screenshot)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί