ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ στο ευρωκοινοβούλιο παρουσία φον ντερ Λάιεν – ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ;;;

Με αφορμή την 70ή επέτειο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο αρχηγός της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR), Ryszard Legutko, έδωσε μια σύντομη ομιλία και ό,τι είπε πρέπει να σημειωθεί...

Κατήγγειλε δριμύτατα την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα της Βουλής και της Κομισιόν.

Σύμφωνα με τον Λεγκούτκο, ολόκληρο αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα είναι αυτό που ποτέ δεν αντιπροσώπευσε τον «ευρωπαϊκό δήμο» και δεν θα τον εκπροσωπήσει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ.

Σύμφωνα με τον Πολωνό ηγέτη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν εκπληρώνει την βασική του λειτουργία: να εκπροσωπεί τους πολίτες της Ευρώπης, ενώ έντονη δυσφορία επικράτησε, όταν είπε, παρουσία της προέδρου της Κομισιοόν, φον ντερ Λάιεν, πως «η πικρή αλήθεια είναι ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ευρώπη».

«Το κοινοβούλιο μόλυνε την Ευρώπη με ξεδιάντροπο κομματισμό και η μόλυνση, έγινε τόσο μεταδοτική που εξαπλώθηκε σε άλλα θεσμικά όργανα όπως την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Κοινοβούλιο γυρίζει την πλάτη σε εκατομμύρια ανθρώπους και εξυπηρετεί το συμφέρον ενός πολιτικού προσανατολισμού. Και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μετά από την ομιλία μου κυρίες και κύριοι “ό,τι είχα να πω το είπα”», συμπλήρωσε.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;;

Δείτε το βίντεο:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί