Ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής των παγκόσμιων ηγετών για το κλίμα που θα γίνει διαδικτυακά, αναμένεται να εκφωνήσει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, θα εκφωνήσει ομιλία στις 22 Απριλίου στην εν λόγω Σύνοδο με τη μορφή τηλεδιάσκεψης.
«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα σκιαγραφήσει τις προσεγγίσεις της Ρωσίας στο πλαίσιο της καθιέρωσης μιας ευρείας διεθνούς συνεργασίας, με στόχο την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο» πρόσθεσε το Κρεμλίνο.
Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, διευκρίνισε ότι η ομιλία του Πούτιν θα είναι ζωντανή και όχι μαγνητοσκοπημένη.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι η Μόσχα μελετάει λεπτομερώς το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Ρωσία στη σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή.
Στη διεθνή συνάντηση κορυφής για την κλιματική αλλαγή που θα πραγματοποηθεί στο διάστημα 22-23 Απρίλιου και η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία των ΗΠΑ, έχουν προσκληθεί 40 ηγέτες. Η συνάντηση θα έχει ως θέμα την συστράτευση των προσπαθειών για την μείωση των εκπομπών των βλαβερών ρύπων στο περιβάλλον.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















