Οι Ρώσοι βλέπουν ξεσηκωμούς στην Ευρώπη ενώ τα ΜΜΕ σιωπούν!! vid

Ποιός είναι τώρα στη σωστή πλευρά της ιστορίας;;;

Τον ιστορικό ξεσηκωμό των αγροτών (και όχι μόνο) στην «καρδιά» την Ευρώπης έχουν αρχίσει και σχολιάζουν οι Ρώσοι, οι οποίοι καυτηριάζουν το γεγονός πως η Ευρώπη -οι κυβερνήσεις της οποίας διεξάγουν πόλεμο κατά του Πούτιν- συνεχώς φτωχοποιείται.

Όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, στην Γερμανία γίνεται ο απόλυτος χαμός, αλλά τα συστημικά ΜΜΕ στην Ευρώπη, δεν μεταδίδουν τίποτα, καθώς, αν μεταδώσουν, τότε θα πρέπει να γίνει επίσημη παραδοχή πως οι λεγόμενες κυρώσεις κατά της Ρωσίας γύρισαν μπούμερανγκ στους λαούς της Ευρώπης, πόσο μάλλον στην λεγόμενη «ατμομηχανή» της Γηραιάς Ηπείρου.

Μάλιστα, αγρότες, οι οποίοι αντιτίθενται στην φτωχοποίηση των παραγωγικών μονάδων της χώρας ώστε να αναλάβουν οι πολυεθνικές, απέκλεισαν ένα οχηματαγωγό στο Σλίτσιελ, στην βόρεια Γερμανία, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ, και παραλίγο να τον προπηλακίσουν!

Έτσι μετά τα ρεπορτάζ από τα ρωσικά ΜΜΕ, σειρά πήραν πολιτικοί όπως ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Με σχόλιό του στα αγγλικά στο Twitter άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως ετοιμάζεται ένα είδος ξεσηκωμού στη Γερμανία, συγκρίνοντας τις γιγαντιαίες διαδηλώσεις σε γερμανικές πόλεις με τα γεγονότα της Ουκρανίας το 2013:

«Απεργίες στη Γερμανία: οι αγρότες έχουν μπλοκάρει μεγάλο μέρος της χώρας. Οι επιδοτήσεις έχουν τερματιστεί και τα αστρονομικά ποσά που δαπανώνται για την Ουκρανία εξακολουθούν να αυξάνονται. Και η Γερμανία είναι ο κύριος χρηματοδότης. Εάν αυτό συνεχιστεί, οι Μπαντερίτες (σ.σ. Ουκρανοί νεοναζί) θα εξάγουν το δοκιμασμένο όπλο τους, το maidan (σ.σ. από τον ξεσηκωμό του Maidan στην Ουκρανία το 2013), στο Βερολίνο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ αμφίβολο εάν ο Scholz θα αντέξει. Παρακολουθούμε με μοχθηρό ενδιαφέρον».

Θα δούμε άραγε κι άλλες παρόμοιες κινήσεις στην Ευρώπη; Πάντως δεν είναι τυχαίο που εδώ και πολλές μέρες τα «μεγάλα ΜΜΕ» συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα!!

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί