Σε μια συνέντευξη με τον πρώην παρουσιαστή του «Fox News» Άντριου Ναπολιτάνο, ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον προβλέπει μια επικείμενη κατάρρευση της Ουκρανίας, αυξάνοντας την ανησυχία, αν τελικά το ΝΑΤΟ θα προκαλέσει σημαντικά Ρωσία, πλήττοντας θέσεις κομβικής σημασίας στο έδαφός της (ΕΔΩ)!
Ενόψει της πιθανής ανάπτυξης στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, ο ειδικός επισημαίνει το «τεράστιο προβάδισμα» της Ρωσίας έναντι της Δύσης.
Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει μια τρέχουσα στατιστική που λέει ότι η Ρωσία παράγει τόσα άρματα μάχης σε ένα μήνα όσα οι ΗΠΑ και η Ευρώπη μαζί σε ένα χρόνο.
Σημειώνει μεταξύ άλλων:
«Η Ρωσία πιέζει με ολοένα και αυξανόμενη πίεση και όλο αυτό θα τους αναγκάσει σε διάλυση!
Η Ουκρανία θα καταρρεύσει! Πιστεύω ότι αυτό καθίσταται περισσότερο βέβαιο με την κάθε ημέρα που περνά και η κατάρρευση θα έρθει νωρίτερα παρά αργότερα.
Πρόκειται να υπάρξει πολύ κλάμα και γκρίνια.
Δεν είναι σε θέση να κάνουν τίποτα! Aυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι το τεράστιο πλεονέκτημα που έχει η Ρωσία έναντι της Δύσης!
Οι Ρώσοι κατασκευάζουν τόσα άρματα σε ένα μήνα που συνδυαστικά οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη παράγουν σε ένα χρόνο»!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΔΥΠΑ: Ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα voucher αγοράς βιβλίων
- Κίεβο: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία
- Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στον οργανισμό Feeding America
- Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Κιάνου Ριβς ξανασμίγουν και το κοινό ενθουσιάζεται
- Κιλκίς: Αμπελουργική άνθηση στην περιοχή με αυξημένη παραγωγή κατά 40% και ποιότητα με σφραγίδα ΠΟΠ
- Οργισμένη τοποθέτηση Τραμπ για τη «λίστα Έπσταϊν»
- Ήρθαν στο Netflix τα 3 επεισόδια του Stranger Things 5 – Volume 2! Πότε είναι το φινάλε
- Θα πάει στις ΗΠΑ πριν την αλλαγή του χρόνου ο Ζελένσκι;
- Η Κίνα εκτοξεύει συνεχώς διαστημικούς πυραύλους, vid
- Ο Μαδούρο χορεύει σάλσα…με συνοδό ένα ανθρωποειδές Ρομπότ! vid









