Ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου θα συναντηθεί με μέλη του βρετανικού στρατιωτικού σώματος Mercian στη βάση της Τάπα. Αυτό θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει πώς αυτοί οι στρατιώτες «ενισχύουν την ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ», γράφει το Ανάκτορο σε ένα δελτίο Τύπου.
Ο Ουίλιαμ θα συναντηθεί επίσης με Εσθονούς στρατιώτες.
Οι βρετανικές δυνάμεις στην Τάπα αποτελούν τη μεγαλύτερη μόνιμη στρατιωτική δύναμη της Βρετανίας στο εξωτερικό. Στην Εσθονία έχουν αναπτυχθεί περίπου 900 Βρετανοί στρατιωτικοί.
Αυτή η επίσκεψη πραγματοποιείται τη στιγμή που ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών η Βρετανία, διατυπώνουν τη βούλησή τους να ενισχύσουν τις αμυντικές ικανότητες της ηπείρου μπροστά στην αμερικανική απεμπλοκή, την οποία ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Η επίσκεψη του πρίγκιπα στην Εσθονία, η πρώτη του σε αυτό το κράτος μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, θα ξεκινήσει με μία συνάντηση με τον πρόεδρο Αλάρ Κάρις.
Ο Ουίλιαμ θα μεταβεί επίσης σε ένα σχολείο ανοικτό για παιδιά από την Ουκρανία που εγκατέλειψαν τη χώρα τους μετά τη ρωσική εισβολή. Θα συναντήσει εκεί εκπαιδευτικούς που ήρθαν από την Ουκρανία.
Επιπλέον, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου θα έχει συνομιλίες με νεοφυείς επιχειρήσεις που ειδικεύονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















