Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ δεσμεύεται για εξελίξεις με την Κίνα

Τι αναφέρει για τον Μπάιντεν...

Ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στο Κογκρέσο των ΗΠΑ δεσμεύτηκε να σχηματίσει ειδική επιτροπή για την διερεύνηση της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων υποτιθέμενων καταχρήσεων από την Κίνα, εάν οι συνάδελφοί του τον εκλέξουν πρόεδρο όταν το κόμμα αναλάβει τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Ιανουάριο.

“Η Κίνα είναι η Νο. 1 χώρα όσον αφορά την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Kevin McCarthy την Κυριακή σε συνέντευξή του στο Fox News. «Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό και δεν θα επιτρέψουμε πλέον στην κυβέρνηση να μείνει πίσω και να αφήσουμε την Κίνα να κάνει αυτό που κάνει στην Αμερική».

Ο Ρεπουμπλικανός από την Καλιφόρνια κατηγόρησε την κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι απέτυχε να αντισταθεί στο Πεκίνο. Προηγουμένως είχε προτείνει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) ασκεί αδικαιολόγητη επιρροή στον Μπάιντεν, μεταξύ άλλων Δημοκρατικών, και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι η οικογένεια του προέδρου έλαβε εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα.

pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί