Νέο show για εσωτερική κατανάλωση;;; Με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε προεκλογική συγκέντρωση ο Κιλιτσντάρογλου (video)

Κυκλοφόρησαν «πληροφορίες ότι ο Κιλιτσντάρογλου θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης», σύμφωνα με πηγή του κόμματός του

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε σήμερα σε μια προεκλογική συγκέντρωση ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μόλις δύο ημέρες πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία, καθώς υπήρχαν «πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης», όπως ανέφερε μια πηγή του κόμματός του.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, οι σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου κρατούν αυτόματα τουφέκια και βρίσκονται μαζί του πάνω στο βάθρο απ’ όπου εκφώνησε την ομιλία του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία του.

Μια πηγή προσκείμενη στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είπε ότι ο 74χρονος ηγέτης της αντιπολίτευσης φόρεσε το αλεξίσφαιρο και η ασφάλειά του ενισχύθηκε καθώς αναφέρουν ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης.

Δείτε την εμφάνιση Κιλιντσάρογλου στο 1:22:00:

Η πηγή αυτή δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο Κιλιτσντάρογλου, που προηγείται με μικρή διαφορά στις δημοσκοπήσεις, εκφώνησε αυτήν την ομιλία στη Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο πρακτορείο Reuters, δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής.

(με πληροφορίες από protothema. gr / scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί