Oλοένα και περισσότερα βιβλία, με αποκαλύψεις για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν να αντιμετωπίσουν στον Λ. Οίκο.
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν το βιβλίο της δημοσιογράφου της Washington Post, Μέρι Τζόρνταν το οποίο έχει τίτλο «The art of her deal».
Στο βιβλίο αναφέρονται λεπτομέρειες για διάφορα γεγονότα της κοινής ζωής του ζευγαριού, όπως η ανάγκη της Μελάνια να υπερασπιστεί τον ανδρισμό του Τραμπ -περιστατικό που συνέβη στην αρχή της σχέσης τους, πριν παντρευτούν.
Σε άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρεται η θέληση του Ντόναλντ Τραμπ να επιδεικνύει τη Μελάνια στον κόσμο, καλώντας την να κάνει «πασαρέλα», ενώ γίνεται και αναφορά στην ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια του Ντόναλντ με την Στόρμι Ντάνιελς, πρώην «κουνελάκι» του Playboy.
Photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού
- Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι









