Νέα Υόρκη: Ζευγάρι βρίσκει χρηματοκιβώτιο 100.000 δολαρίων στο βυθό της θάλασσας!

Ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη που «ψάρευε με μαγνήτη» σε μια λίμνη έπιασε περισσότερα από όσα μπορούσαν να φανταστούν όταν έβγαλαν ένα χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 100.000 δολάρια μετρητά.

Ο James Kane και η Barbie Agostini πέταξαν στο βυθό της θάλασσας έναν ισχυρό μαγνήτη συνδεδεμένο σε ένα άκρο σε μια λίμνη στο Flushing Meadows Corona Park στο Queens στις 31 Μαΐου, Παρασκευή απόγευμα.

Το ζευγάρι κατάφερε να πιάσει ένα χρηματοκιβώτιο γεμάτο με δεσμίδες των 100 δολαρίων, εκτιμώμενης αξίας 100.000 δολαρίων, αν και τα χρήματα υπέστησαν ζημιές από το νερό.

Σε μια συνέντευξη στο NY1, ο Τζέιμς Κέιν εξήγησε ότι ξεκίνησαν το ψάρεμα με μαγνήτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 λόγω της γοητείας του κυνηγιού θησαυρού χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για εξοπλισμό. Το ψάρεμα με μαγνήτη περιλαμβάνει απλώς την τοποθέτηση ενός σχοινιού με έναν ισχυρό μαγνήτη σε αυτό στο νερό με την ελπίδα της ανάκτησης μεταλλικών αντικειμένων.

Κανείς δεν περίμενε όμως ότι ένα χρηματοκιβώτιο θα ήταν στο τέλος της γραμμής. Πόσο μάλλον γεμάτο με μετρητά.

Το ζευγάρι είπε ότι επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης για το εύρημα και είπε ότι τους είπαν ότι δεν υπήρχε έγκλημα που συνδέεται με τα μετρητά και δεν υπήρχε τρόπος να ταυτοποιηθεί ο αρχικός ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, πράγμα που σημαίνει ότι τους επετράπη να το κρατήσουν.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο Agostini. “Το εχασα.”

Το ζευγάρι είπε ότι δεν έχει βρει ποτέ κάτι τέτοιο, επικαλούμενος μερικά από τα προηγούμενα ευρήματα του, όπως παλιά όπλα, χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια μοτοσικλέτα πλήρους μεγέθους, ξένα νομίσματα και κοσμήματα.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί