συνεχίζοντας να εκφράζει σκεπτικισμό έναντι των προγραμμάτων ανοσοποίησης του πληθυσμού.
Ο ηγέτης της βραζιλιάνικης ακροδεξιάς, οι δηλώσεις του οποίου αναμεταδόθηκαν χθες το απόγευμα απευθείας από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, συμπλήρωσε πως θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο το Κογκρέσο να υποχρεώσει τους Βραζιλιάνους να εμβολιαστούν.
Στη Βραζιλία καταγράφεται ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός θανάτων εξαιτίας της COVID-19 στον πλανήτη.
Αλλά ο Μπολσονάρου υποβαθμίζει εξαρχής τη σοβαρότητα της πανδημίας, παρότι προσβλήθηκε ο ίδιος τον Ιούλιο.
«Σας λέω, δεν πρόκειται να το κάνω. Είναι δικαίωμά μου», είπε.
Παράλληλα, εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη δυσπιστία του για την αποτελεσματικότητα της χρήσης μασκών προκειμένου να αποφεύγονται οι μολύνσεις. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις πως το συγκεκριμένο μέσο ατομικής προστασίας είναι αποτελεσματικό για την αποτροπή της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Ο βραζιλιάνος πρόεδρος έχει πει επανειλημμένα ότι δεν θα καταστεί υποχρεωτικό οι Βραζιλιάνοι να εμβολιαστούν όταν θα είναι διαθέσιμο σε ευρεία κλίμακα κάποιο εμβόλιο. Τον Οκτώβριο, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου ανέφερε χαριτολογώντας μέσω Twitter ότι ο μοναδικός που είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστεί είναι ο σκύλος του.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ερώτηση που έθεσαν στον Πούτιν για τον Θεό – Τι απάντησε, vid
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 44χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια τη σύντροφό του
- «Πνίγεται» στα χρέη η Γαλλία του Μακρόν: Σοκαριστικά στοιχεία
- Ο πόλεμος μεταφέρθηκε στη Μεσόγειο! Το Ουκρανονάτο χτύπησε πλοίο – Πούτιν: «Θα απαντήσουμε», vid
- Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου: Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των δυτικών αντιπάλων μας
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- «Αυτό είναι το μυστικό μας όπλο»: Η φράση Πούτιν για το διάστημα που έγινε viral – Video
- Η Ουκρανία ανακοινώνει ότι παρέλαβε 1.003 νέες σορούς από τη Ρωσία
- Μια Αμερικανίδα δικαστής κρίθηκε ένοχη για «παρεμπόδιση» της σύλληψης ενός μετανάστη
- Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων» καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας στην Αττική









