Μόσχα προς ΗΠΑ: Αν πειράξετε ρωσικό μαχητικό, τότε Γ’ Παγκόσμιος και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη

Απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις για κατάρριψη ρωσικών μαχητικών

Χθες, διαβάσατε στο ΕΛ για πως ο Αμερικανός γερουσιαστής, Λίντσεϊ Γκράχαμ, έδειξε πως στηρίζει την ιδέα της έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ζητώντας κατάρριψη ρωσικών μαχητικών στην Μαύρη Θάλασσα (ΕΔΩ).

Η απάντηση της Μόσχας ήταν άμεση!!!

«Μια εσκεμμένη επίθεση σε ρωσικό αεροσκάφος σε ουδέτερο εναέριο χώρο θα ήταν μια ανοιχτή κήρυξη πολέμου ενάντια στην μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα», προειδοποίησε την Τετάρτη ο Ρώσος πρέσβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ, σύμφωνα με το Tass.

«Οι εκκλήσεις ορισμένων νομοθετών ξεπερνούν κατά πολύ την κοινή λογική», ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις απειλές του Αμερικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ.

«Μια εσκεμμένη επίθεση σε ρωσικό αεροσκάφος σε ουδέτερο εναέριο χώρο δεν είναι απλώς έγκλημα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αλλά μια ανοιχτή κήρυξη πολέμου κατά της μεγαλύτερης πυρηνικής δύναμης. Μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν ριζικά διαφορετική από τον πόλεμο δι’ αντιπροσώπων. Οι Αμερικανοί πολεμούν εξ αποστάσεως εναντίον μας στην Ουκρανία», προειδοποίησε ο Αντόνοφ και συνέχισε:

«Είναι διατεθειμένο το Καπιτώλιο να θέσει τους Αμερικανούς πολίτες και τη διεθνή κοινότητα σε κίνδυνο πυρηνικού πολέμου πλήρους κλίμακας; Δώσε μας μια απάντηση, αξιότιμε Γερουσιαστή! Δεν είναι οι Ρώσοι πιλότοι που πρέπει να κατηγορηθούν, αλλά οι Αμερικανοί πολιτικοί που υποκινούν την έναρξη μιας σύγκρουσης που θα οδηγήσει σε Αποκάλυψη. Δεν επιδιώκουμε μια σύγκρουση με μια πυρηνική δύναμη. Συνεχίζουμε να διατηρούμε επαφές, μεταξύ άλλων μέσω του υπουργείου Άμυνας, για να αποτρέψουμε ακούσια επεισόδια. Μακάρι οι πολιτικοί των ΗΠΑ να είχαν την ίδια στάση απέναντι στις σχέσεις με την Ρωσία».

«Όσο για τον προαναφερθέντα γερουσιαστή (σ.σ Γκράχαμ), αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η πρώτη προσπάθεια του διαβόητου βουλευτή να προκαλέσει μια επικίνδυνη κλιμάκωση στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. Πριν από ένα χρόνο προέτρεψε τους πολίτες μας να κάνουν μια απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας. Ο γερουσιαστής Γκράχαμ πιστεύει πραγματικά ότι μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία είναι προς το συμφέρον των ψηφοφόρων που του εμπιστεύτηκαν την ζωή τους και τα προς το ζην;» κατέληξε ο Ρώσος πρέσβης.

Εδώ ξανά οι δηλώσει του Γκράχαμ:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί