ΜΜΕ ΗΠΑ: Ταυτόχρονη καταστροφή Αμερικής και Ευρώπης, αυτοί χτύπησαν τους ρωσικούς αγωγούς – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχείς εξελίξεις...

Ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής, Joel Skousen, δεν κατανόμασε απλά τις ΗΠΑ για την επίθεση στους ρωσικούς αγωγούς NORD STREAM, αλλά το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών, το οποίο καταδυναστεύει και τις ζωές των πολιτών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, διαλύοντας σκοπίμως την αμερικανική οικονομία!!!

Το ίδιο θέλει να κάνει τώρα και με την Ευρώπη, με την Ρωσία να κοιτά απλά τα δικά της συμφέροντα και να έχει στραφεί στην Ανατολή!!!

«Η παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη έχει κλείσει εντελώς τώρα», είπε ο Skousen στον εναλλακτικό δημοσιογράφο, Aelx Jones. «Και πιστεύω ότι το δυτικό Βαθύ Κράτος το έκανε αυτό».

«Πρώτα από όλα, μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους υποβρύχια εκρηκτικά. Αυτό το έκανε είτε η ρωσική κυβέρνηση είτε η Δύση, και νομίζω ότι είναι η Δύση», συνέχισε και υπογράμμισε για την αιτία του χτυπήματος:

«Όπως γνωρίζετε η Γερμανία έκλεισε τους πυρηνικούς σταθμούς της, την παραγωγική της ικανότητα, το φυσικό της αέριο.

Η παραγωγική της ικανότητα δεν πρόκειται να έχει την δυνατότητα να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, και η αιολική και ηλιακή ενέργεια απλά δεν επαρκεί. Η Γερμανία αρνείται να επαναφέρει  σε σύνδεση τους πυρηνικούς σταθμούς της και έτσι βρίσκονται σε μεγάλη ένδεια. Ο λαός της Γερμανίας βασικά επρόκειτο να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να απελευθερώσει τις κυρώσεις, οι παγκοσμιοποιητές δεν το ήθελαν  αυτό, και γι’ αυτό το λόγο νομίζω υπονόμευσαν τον αγωγό για να μην υπάρχει επιστροφή».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί