Ένα βίντεο με έναν ταχυδρόμο να κάνει την καθημερινή του δουλειά παίρνει μια περίεργη τροπή όταν σταματά δίπλα σε μια σχάρα παπουτσιών έξω από ένα διαμέρισμα.
Στη συνέχεια σκύβει και παίρνει ένα λευκό sneaker το οποίο φαίνεται να μυρίζει πριν φύγει από την περιοχή.
Το περιστατικό συνέβη στις 11:25 χθες σε μια διεύθυνση στο Balnagask Circle στην περιοχή των Τόρις στο Νότιο Αμπερντίν της Σκωτίας.
Στις σοκαριστικές εικόνες, ο ταχυδρόμος φαίνεται έξω από ένα διαμέρισμα να ελέγχει γράμματα πριν τα στείλει στο γραμματοκιβώτιο.
Η μητέρα δύο παιδιών Jade Mullen μοιράστηκε το βίντεο στο διαδίκτυο και έκτοτε έχει προβληθεί περισσότερες από 575.000 φορές, κοινοποιήθηκε 1.000 φορές και έλαβε 900 σχόλια, μιας και προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν.
Η ίδια έγραψε: «Θα ήθελα απλώς να ενημερώσω όλους να είναι προσεκτικοί γύρω από αυτόν τον ταχυδρόμο.
«Μετά γύρισε για να μυρίσει τα παπούτσια των κοριτσιών μου. Τι εντελώς διεστραμμένο!»
Ένα άτομο σχολίασε: «Ουάου, αυτή είναι μια πολύ περίεργη συμπεριφορά».
Ένας άλλος είπε: «Ελπίζω να το έχετε αναφέρει αυτό, είναι φρικτό πώς συμπεριφέρθηκε, είναι πολύ, πολύ περίεργο».
Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγγελθεί στην αστυνομία της Σκωτίας.
Ένας εκπρόσωπος της Royal Mail είπε: «Γνωρίζουμε τις εικόνες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περιμένουμε τα υψηλότερα πρότυπα από τους επιστολομεταφορείς μας και λαμβάνουμε κάθε παραβίαση αυτών των προτύπων πολύ σοβαρά. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζει και διεξάγει ενεργές έρευνες».
Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σοκ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο