Μια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» με την Ρωσία στην γειτονιά των ΗΠΑ!!! Ο Πούτιν αντεπιτίθεται… vid

Δύο είναι οι δρόμοι από ό,τι φαίνεται...

Όπως διαβάσατε σε πρόσφατο άρθρο του ΕΛ, στην Λατινική Αμερική ζητούν την βοήθεια της Ρωσίας απέναντι στον ηγεμονισμό που επιδεικνύουν οι διεθνιστές της Ουάσινγκτον, οι οποίοι έχουν βαλθεί να βάλουν μπουρλότο στον πλανήτη, επειδή χάνουν την πρωτοκαθεδρία τους στην γεωπολιτική σκακιέρα!

Μία από αυτές τις χώρες είναι η Νικαράγουα!

Σε συνάντηση με τον Ρώσο καγκελάριο Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός Εξωτερικών της Νικαράγουας Ντένις Μονκάντα ​​επικύρωσε ότι η χώρα του αναγνωρίζει τις απειλές για την ασφάλεια που ανάγκασαν την Ρωσία να ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία είναι μια κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα. Ως εκ τούτου, έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια και να καταπολεμά κάθε απειλή κατά της ακεραιότητάς της», δήλωσε ο Moncada στη Μόσχα και υπογράμμισε:

«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη ρωσική κυβέρνηση και τον ρωσικό λαό… Ο κόσμος αλλάζει και μια νέα διεθνής τάξη αναδύεται με την ενεργό και δυναμική συμβολή της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν και άλλων χωρών…»

Και εδώ είναι η φράση κλειδί: «Μια νέα διεθνή τάξη αναδύεται» κόντρα στην νέα τάξη που είχε επιβληθεί τόσο καιρό στον πλανήτη, καταλύοντας κάθε εθνική ταυτότητα και παράδοση!!!

Η παραδοσιακή εθνοκεντρική τάξη πραγμάτων βρήκε ΝΕΟ αποκούμπι στην Ρωσία και στους συμμάχους της και κάπως έτσι η μονοπολική παγκοσμιοποίηση χτύπησε σε τοίχο!

Θα μπορέσει να επέλθει συνεννόηση, προκειμένου χωρίς την απόλυτη υπερδύναμη, να υπάρξει  παγκόσμια συγκυβέρνηση στον πλανήτη μεταξύ των δύο πλευρών ή το άγχος των διεθνιστών θα οδηγήσει τον πλανήτη στην απόλυτη σύγκρουση;;;

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί