Μεξικό: Από τη χαρά κατευθείαν στα Επείγοντα – Πάνω από 100 καλεσμένοι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε γάμο(vid)

Πάνω από 100 άνθρωποι, καλεσμένοι σε γάμο στο Μεξικό, κατέληξαν από μια δεξίωση γάμου στο νοσοκομείο λόγω τροφικής δηλητηρίασης. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταστεί σαφές τι ήταν αυτό που έφαγαν και κατέληξαν στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο οι μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις σε γάμους, καθώς αν ένα προϊόν έχει χαλάσει, καταλήγει σε δεκάδες πιάτα με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Αυτή τη φορά οι άτυχοι βρίσκονταν σε έναν γάμο στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην πόλη Κουερναβάκα.

Οι καλεσμένοι έφαγαν πολλά και διαφορετικά πιάτα, ενώ διαφορετικό ήταν το μενού για τους άνδρες και διαφορετικό για τις γυναίκες.

Το πάρτι ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι και στις 6 ξεκίνησαν να σερβίρονται τα πρώτα πιάτα. Μια από τις καλεσμένες που κατέληξε στο νοσοκομείο σημείωσε πως έφτασε στο γάμο κατά τις 8 το βράδυ και ήδη παρατήρησε πως κάποιοι δεν είχαν αρχίσει να αισθάνονται καλά.

Ωστόσο, η ίδια δεν έδωσε σημασία και ζήτησε να την σερβίρουν. Γρήγορα άρχισε να αισθάνεται και αυτή άσχημα και κατέληξε και η ίδια στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε, κατανάλωσε ένα ορεκτικό με άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο τυρί και κουλί ντομάτας ως ορεκτικό. Μια άλλη επιλογή ορεκτικού που κατανάλωσαν κάποιοι από τους καλεσμένους ήταν το καρπάτσιο παντζαριού με μάνγκο.

Το κυρίως πιάτο που της σέρβιραν περιείχε στήθος κοτόπουλου με σπανάκι, πουρέ γλυκοπατάτας και σπαράγγια. Σύμφωνα με την ίδια, το κυρίως πιάτο που σέρβιραν στους άνδρες καλεσμένους ήταν διαφορετικό από εκείνο των γυναικών, παρόλα αυτά όλοι κατέληξαν στην ίδια κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το επιδόρπιο ήταν γλυκό με μήλο και παγωτό ή τσίζκεϊκ με καρύδια.

Η γυναίκα είπε ότι δεν γνωρίζει ποιο ήταν το πιάτο που της προκάλεσε τη δηλητηρίαση, όμως θυμάται ότι τα άγρια μανιτάρια του ορεκτικού άφησαν στο στόμα της μια μεταλλική γεύση που παρέμεινε για ώρα.

Πάνω από 100 καλεσμένοι υπέφεραν από διάρροιες, εμετούς, ζαλάδες, ενώ 80 κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Βίντεο με καλεσμένους σε άσχημη κατάσταση και ασθενοφόρα έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί