Μάλιστα αναφέρθηκε στις φυλακίσεις των σαμποτέρ-τρομοκρατών, υπαινισσόμενος δολοφονικές ενέργειες εναντίον τους μέσα στις φυλακές.
Τι αναφέρει:
«Οι εγκληματίες παραδέχτηκαν ότι είχαν στρατολογηθεί από τις ειδικές υπηρεσίες της πολιτείας Μπαντέρα.
Σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο, όπως και άλλοι εγκληματίες, θα δικαστούν για την επίθεση και θα καταδικαστούν σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης.
Αλλά είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουν αυτοί και άλλοι σαν αυτούς ένα απλό πράγμα – ακόμη και με όσους καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη (υπό τους όρους του μορατόριουμ της θανατικής ποινής)- συμβαίνουν περιστατικά και ατυχήματα μερικές φορές.
Και τότε η μακροχρόνια τιμωρία διακόπτεται γρήγορα για φυσικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τον θάνατο του κρατούμενου. Και έχει επίσης μεγάλη εκπαιδευτική αξία για τα νέα καθάρματα που προσλαμβάνονται να σκοτώνουν.
(απεμπε photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένα δακτυλικό αποτύπωμα 2.000 ετών ίσως λύσει το μυστήριο του παλαιότερου ξύλινου σκάφους της Σκανδιναβίας
- ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στις Συχνότητες του FIR Αθηνών
- Burj Khlalifa: Καθαρίζοντας το ψηλότερο κτίριο του κόσμου στα 828 μέτρα – Δείτε βίντεο
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Κ. Χατζηδάκη για τον θανάτο του Γ. Παπαδάκη
- Πάτρα: Τρία άτομα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό
- Τραμπ για Ροντρίγκες: “Θα πληρώσει υψηλότερο τίμημα από τον Μαδούρο αν δεν κάνει το σωστό”
- Παύλος Μαρινάκης: Ο Γιώργος Παπαδάκης αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους τηλεθεατές
- Χ. Δήμας: Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στις συχνότητες – Δεν επηρέασε την ασφάλεια των πτήσεων
- Συλληπητήρια του Κ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γ. Παπαδάκη
- H Νέα Αριστερά για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη









