Μάλιστα αναφέρθηκε στις φυλακίσεις των σαμποτέρ-τρομοκρατών, υπαινισσόμενος δολοφονικές ενέργειες εναντίον τους μέσα στις φυλακές.
Τι αναφέρει:
«Οι εγκληματίες παραδέχτηκαν ότι είχαν στρατολογηθεί από τις ειδικές υπηρεσίες της πολιτείας Μπαντέρα.
Σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο, όπως και άλλοι εγκληματίες, θα δικαστούν για την επίθεση και θα καταδικαστούν σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης.
Αλλά είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουν αυτοί και άλλοι σαν αυτούς ένα απλό πράγμα – ακόμη και με όσους καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη (υπό τους όρους του μορατόριουμ της θανατικής ποινής)- συμβαίνουν περιστατικά και ατυχήματα μερικές φορές.
Και τότε η μακροχρόνια τιμωρία διακόπτεται γρήγορα για φυσικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τον θάνατο του κρατούμενου. Και έχει επίσης μεγάλη εκπαιδευτική αξία για τα νέα καθάρματα που προσλαμβάνονται να σκοτώνουν.
(απεμπε photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός»
- Φωτεινή Αραμπατζή: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής
- Η μητέρα του Έλον Μασκ καταδικάζει το «μίσος και την ανεντιμότητα» των μέσων ενημέρωσης προς τον γιο της









