«Με ποιό δικαίωμα λένε ότι το σπίτι μας είναι πολύ μεγάλο για μας;» Τρανταχτή δικαίωση Λιακόπουλου, vid

Σοκαριστικά αυτά που συμβαίνουν

Η Suzanne Elizabeth Evans (γεννημένη τον Φεβρουάριο του 1965) είναι μια Αγγλίδα δημοσιογράφος και πολιτικός, πρώην συνδεδεμένη με το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP).

Βλέπει τι πάει να γίνει με τα κύματα αλλοδαπών που δεν χωράνε πλέον στην Ευρώπη, ενώ στην χώρα της ζητούν από ιδιοκτήτες σπιτιών να παραδώσουν τα σπίτια τους!

Πριν πόσα χρόνια έλεγε και έγραφε ο Λιακόπουλος πως το κράτος θα πει «το σπίτι είναι μεγάλο για σένα, θα βάλουμε κι άλλους μέσα;»

Όπως τόνισε η ίδια σε αγγλικό κανάλι:

«Πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται ολοένα και πιο δυσοίωνο τώρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε άτομα στα οποία ειπώθηκε ότι, οι ιδιοκτησίες τους πρόκειται αναγκαστικά να  αγοραστούν για τους αιτούντες άσυλο.

Αυτό σχεδόν καταστρέφει τα δικαιώματα προσωπικής ιδιοκτησίας σε αυτή την χώρα. Άκουγα το ραδιόφωνο καθώς ερχόμουν εδώ και, μιλούσαν για ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βρετανία, το οποίο είναι οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι  ζουν σε σπίτια “πολύ μεγάλα για αυτούς”.

Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ότι το σπίτι σου είναι πολύ μεγάλο για εσένα! Θα πρέπει να επιτρέπεται να ζεις εκεί που επιθυμείς».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί