Λόγια «φωτιά» από τον απόγονο του πρώτου Γερμανού καγκελάριου μέσα στην Αγία Πετρούπολη, vid

Πολύ κρίσιμη περίοδος για την Γερμανία! Θα προλάβουν να την σώσουν όσοι δεν θέλουν τον πόλεμο με την «Αρκούδα»;

Ο Alexander von Bismarck, απόγονος του Otto von Bismarck, πρώτου καγκελαρίου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι το 1890, ο οποίος είχε ονομαστεί «σιδηρούς καγκελάριος – Eiserne Kanzler»  μιλώντας έξω από τα δόντια, είπε ότι ενώ η Αμερική σκέφτεται μόνο τον εαυτό της, η Ευρώπη έχει χάσει τα περισσότερα στην ουκρανική σύγκρουση και η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος χαμένος της Ευρώπης.

Η δήλωση έγινε στο διεθνές φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, λίγο πριν τις ευρωεκλογές που έδειξαν πως ο κόσμος δεν επιθυμεί πια καταστροφική πολιτική που οδηγεί στην σύγκρουση!

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε ένα πολύ σημαντικό βίντεο, την ώρα που, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, η Γερμανία βρίσκεται χωρισμένη στα δύο: Σε αυτούς που θέλουν τον πόλεμο και σε εκείνους που θέλουν την ειρήνη με την Ρωσία:

«Οι Αμερικανοί έχουν μόνο το χρήμα έχουν στο μυαλό τους (σ.σ. Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων χρησιμοποιεί το χρήμα ως μέρος δεν την ενδιαφέρει το χρήμα, αλλά, σε πρώτη φάση, ο καταναγκασμός και ο έλεγχος των πολιτών της Δύσης).

Η Ευρώπη έπρεπε να πληρώσει τα περισσότερα σ’ αυτή την σύγκρουση. Κι η Γερμανία είναι η πιο  αποτυχημένη σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Οι άλλες χώρες κάνουν μερικά άλλα πράγματα, αλλά η Γερμανία είναι η πιο χαμένη σ’ αυτή τηn σύγκρουση.

Και πιστεύω πως οι νέοι βλέπουν την ρωσική νεολαία στην Γερμανία και λένε: ”Έχουν ψυχή (οι Ρώσοι). Είναι κύριοι. Είναι ωραίοι τύποι.”».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί