Κύμα Φρικιαστικών Εγκλημάτων παγκόσμια: Μητέρα αφού σκότωσε τον 5χρονο γιο της, έβρασε και έφαγε μέρος του κεφαλιού του

Καθημερινά φτάνουν ειδήσεις για ειδεχθή και απάνθρωπα εγκλήματα που διαπράττονται σε όλο τον κόσμο, με πολλά από αυτά να αφορούν την φρικτή κακοποίηση και δολοφονία παιδιών από τους οικείους τους.

Μια μητέρα όπως όλα δείχνουν σκότωσε τον πεντάχρονο γιο της με μαχαίρι στο σπίτι τους στην Αίγυπτο πριν βράσει και φάει μέρος του κεφαλιού του.

Η Hanaa, 29 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία αφού ο τρομοκρατημένος θείος του Youssef βρέθηκε μπροστά από ένα αποτρόπαιο θέαμα. Βρήκε τα μέρη του σώματος του μικρού αγοριού σε κουβάδες στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Abu Shalabi.

Η μητέρα ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε φάει μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή «ήθελε να μείνει μαζί της», αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Φέρεται να σκότωσε τον ανυποψίαστο γιο της με τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι πριν κόψει κομμάτια το σώμα του στο μπάνιο. Στη συνέχεια, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη της σάρκας του σε βραστό νερό στη σόμπα και μετά τα έφαγε.

Μετά τη σύλληψή της, ισχυρίστηκε στην αστυνομία στο Faqus, στη βόρεια Αίγυπτο, ότι «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και δεν ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιο της.

Αυτή και το θύμα, ζούσαν μόνοι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος επιμένει ότι η πρώην σύζυγός του γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

Ο πατέρας του παιδιού, που αναγνωρίστηκε μόνο με τα αρχικά του Χ.Α., είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής. Χωρίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια επειδή είχε ένα κτήμα από τον πατέρα της και μου ζήτησε να αφήσω το σπίτι και την οικογένειά μου και να πάω μαζί της να ζήσω στο κτήμα. Αλλά αρνήθηκα και η σχέση τελείωσε εξ ολοκλήρου με τη θέλησή της, και προσπάθησα να συμφιλιωθώ μαζί της μετά το διαζύγιο, αλλά εκείνη αρνήθηκε και ήταν ανένδοτη».

«Λόγω του γιου μου είχα κρατήσει επαφή μαζί της και τον έβλεπα τακτικά και του έφερνα ρούχα και πράγματα που χρειαζόταν» περιέγραψε.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί