Μια 20χρονη αισθητικός δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων κοντά στο σπίτι της στην ανατολική Ρωσία, με την κατάστασή της να μην είναι καλή.
Η Tatyana Loskutnikova έγινε μέσα σε μια στιγμή θύμα επίθεσης στη Σιβηρία. Τα άγρια σκυλιά τη δάγκωσαν και αφαίρεσαν κομμάτια σάρκας, αφήνοντας σε κάποια σημεία των μελών της μόνο τα κόκαλα.
Όσο για το πρόσωπό της, μοιάζει αγνώριστο πια από όσα έγιναν στις 23 Δεκεμβρίου στα βάθη της Ανατολικής Σιβηρίας, στην πόλη Ουλάν Ουντέ.
Τα σκυλιά τής έσκισαν τη ρούχα, αφήνοντάς τη να ξεπαγιάζει στους -22 βαθμούς Κελσίου.
Beautician, 20, has her FACE gnawed off by a pack of 10 wild dogs in Russia https://t.co/fy6H3hVWZa
— Daily Mail Online (@MailOnline) December 24, 2020
Περαστικοί ήταν αυτοί που είδαν το ανατριχιαστικό περιστατικό και κατάφεραν να διώξουν τα σκυλιά, όχι όμως χωρίς μάχη. Ένας αστυνομικός δαγκώθηκε επίσης στην επιχείρηση διάσωσης. Έβγαλε ωστόσο το πιστόλι και σκότωσε το σκυλί.
Η Loskutnikova παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Οι διασώστες που την παρέλαβαν δήλωσαν πως «δεν μπορούν να την αναγνωρίσουν», το πρόσωπό της δεν θυμίζει άνθρωπο. Ακόμα και οι βλεφαρίδες λείπουν.
Η αστυνομία αναζήτησε την αγέλη και σκότωσε 10 σκυλιά που πιστεύει πως ευθύνονται για το περιστατικό.
«Χειρουργοί, νευροχειρουργοί, τραυματολόγοι, ωτορινολαρυγγολόγοι και γναθοχειρουργοί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή», δήλωσε ο Dr Igor Shpak, επικεφαλής του τοπικού νοσοκομείου.
(Newsbeast)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ διακόπτει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
- Βίντεο: Η στιγμή από τη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα στο Λούβρο
- Γνωρίστε την 101χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα! vid
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
Κύρια Θέματα

















