• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τραμπ εν όψει εκλογών: «Ο στρατός μας ήδη κινητοποιείται» – Ποιος ο λόγος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραμπ εν όψει εκλογών: «Ο στρατός μας ήδη κινητοποιείται» – Ποιος ο λόγος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία αποκάλυψη έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αμερικανός πρόεδρος,

συνδέοντας την προώθηση και διάθεση στον γενικό πληθυσμό του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και την κινητοποίηση του αμερικανικού στρατού.

Θυμίζουμε πως στόχος του επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ είναι να εγκριθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όσο πιο σύντομα γίνεται, ούτως ώστε να το μοιράσει στους Αμερικανούς πολίτες και να διασκεδάσει τις επικρίσεις που δέχεται όλο αυτό το διάστημα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις δύο σχεδόν μήνες πριν από τις κρισιμότατες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου που εν πολλοίς θα κρίνουν το μέλλον του πλανήτη.

Την ίδια ώρα, σε συνάρτηση με τις παραπάνω δηλώσεις, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός πως ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να παρέμβει προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη στο Πόρτλαντ, περιοχή που εδώ και πάνω από δύο μήνες γνωρίζει πρωτοφανή επεισόδια.

Πρωταγωνιστές των επεισοδίων είναι ως επί το πλείστον ακροαριστερές ομάδες Antifa, τις οποίες προ μερικών βδομάδων ο ίδιος ο Τραμπ τις είχε ανακηρύξει ως «τρομοκρατικές ομάδες».

Τι δήλωσε μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος προαναγγέλοντας μία δυναμική παρέμβαση των ομοσπονδιακών δυνάμεων:

«Εάν ο ανίκανος δήμαρχος του Πόρτλαντ, ο Τεντ Ουίλερ, δεν πάρει τον έλεγχο της πόλης του και σταματήσει τους αναρχικούς, τους ταραχοποιούς και εκείνους που κάνουν πλιάτσικο, προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο για αθώους ανθρώπους, θα παρέμβουμε εμείς και θα τακτοποιήσουμε το ζήτημα έτσι όπως θα έπρεπε να είχε τακτοποιηθεί πριν από 100 ημέρες!».

(φωτο:screenshot)