Το πρώτο γεωργιανό αεροπλάνο από την Τιφλίδα προσγειώθηκε στη Μόσχα μετά από 4 χρόνια

Το πρώτο αεροπλάνο της γεωργιανής αεροπορικής εταιρείας Georgian Airways, που πραγματοποιούσε απευθείας πτήση Τιφλίδα-Μόσχα μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Vnukovo, μετέδωσε ανταποκριτής του RIA Novosti.


Όπως είπε ένας από τους επιβάτες στο RIA Novosti, δεν υπήρχαν δυσκολίες στην αγορά εισιτηρίου.

Την Παρασκευή, το αεροπλάνο της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας «Azimuth» πραγματοποίησε την πρώτη πτήση μεταξύ των χωρών μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Γεωργίας . Η πτήση ήταν κανονική, επέβαιναν 86 άτομα.


Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Red Wings έλαβε επίσης άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Γεωργίας να πετάξει στην Τιφλίδα και το Κουτάισι.


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στις 11 Μαΐου κατάργησε το καθεστώς βίζα με τη Γεωργία και άρει επίσης την απαγόρευση για τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες σε απευθείας πτήσεις προς τη χώρα.

Παράλληλα, το Υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι σχεδιαζόταν να πραγματοποιούνται επτά απευθείας πτήσεις από τη Μόσχα στην Τιφλίδα και πίσω με αεροσκάφη εσωτερικού κάθε εβδομάδα.

(φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί