το κίνημα ανταρτών που ελέγχει μεγάλο μέρος της Υεμένης και βάζει από τα τέλη του 2023 στο στόχαστρο εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν, τονίζοντας πως δρα σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας.
«Μήνυμα στο Ιράν: Βλέπουμε τη θανατηφόρα υποστήριξή σας στους Χούθι. Ξέρετε ακριβώς τι κάνετε. Ξέρετε πολύ καλά τι είναι ικανές να κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ — και προειδοποιηθήκατε. Θα πληρώσετε τις συνέπειες σε χρόνο και τόπο που θα επιλέξουμε εμείς», διεμήνυσε ο κ. Χέγκσεθ μέσω X.
Η πολιτική ηγεσία στην Τεχεράνη, συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου ηγέτη του Ιράν αγιατολά Χαμενεΐ, έχει τονίσει επανειλημμένα ότι οι Χούθι —μέρος του λεγόμενου «άξονα της αντίστασης» στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ, οργανωτικά χαλαρής συμμαχίας κινημάτων από την παλαιστινιακή Χαμάς ως τη λιβανική Χεζμπολά και παραστρατιωτικές οργανώσεις στο Ιράκ— αποφασίζουν και ενεργούν με ανεξάρτητο τρόπο.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-BLOOMBERG pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
