Τι ζούμε! Το ISIS επιμένει για το μακελειό και «βγάζει λάδι» τους Ουκρανούς!!

Οι Ρώσοι επιμένουν να μιλούν για «ανάμειξη των Ουκρανών» και δεν ασχολούνται καν με τις θεωρίες περί ISIS.

Παρά τις σοβαρές ρωσικές επιφυλάξεις, το αποδυναμωμένο και επί της ουσίας δημιούργημα της διεθνιστικής Δύσης Ισλαμικό Κράτος επιμένει να παίρνει την ευθύνη για το χθεσινό μακελειό στη Μόσχα.

Η τρομοκρατική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω μιας ανάρτησης σε ένα από τα δίκτυά της στο Telegram, μια φωτογραφία όπου, όπως υποστηρίζει, απεικονίζονται οι τέσσερις δράστες της επίθεσης στη Ρωσία, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 143 άνθρωποι.

Στην ανάρτηση αναφέρεται πως η επίθεση στη Ρωσία διαπράχθηκε στο πλαίσιο του “πολέμου που μαίνεται” μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και των χωρών που πολεμούν το Ισλάμ.

«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε μεγάλη συγκέντρωση χριστιανών στην πόλη Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας, Μόσχας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες και προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στον τόπο πριν αποσυρθούν με ασφάλεια στις βάσεις τους. Εισέβαλαν οπλισμένοι με πολυβόλα, πιστόλια, μαχαίρια και βόμβες στην αίθουσα συναυλιών και τρεις άρχισαν να πυροβολούν ανθρώπους, ενώ ο τέταρτος έβαλε φωτιά στο χώρο».

Δεν αναφέρεται πουθενά σε ανάμειξη οποιασδήποτε άλλης χώρας, θέλοντας επί της ουσίας να βγάλει «fake» τις συλλήψεις ατόμων που έχουν κάνει ήδη οι Ρώσοι.

Σημειωτέον πως κανείς από τους συλληφθέντες δεν έχει μέχρι στιγμής δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος!!

Αυτό από μόνο του είναι αρκετά ύποπτο!

Ποιοί άραγε είναι αυτοί που ελέγχουν το ISIS και το έβαλαν να πάρει όλη την ευθύνη για την επίθεση με δύο αναρτήσεις, η αυθεντικότητα των οποίων αμφισβητείται από τους Ρώσους;;;

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες με τους φερόμενους δράστες.

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί