ότι η επόμενη σύνοδος της Ομάδας των 7 (G7) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί διά ζώσης και στο άμεσο μέλλον, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Τραμπ ακύρωσε τον Μάρτιο τη σύνοδο αυτή που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνταν στις ΗΠΑ καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο και αναστέλλονταν τα διεθνή ταξίδια.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να αναβιώσει την ιδέα της διεξαγωγής της συνόδου διά ζώσης εξηγώντας ότι θα στείλει το μήνυμα ότι ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα. Πρότεινε μάλιστα τη διεξαγωγής της στο Καμπ Ντέιβιντ το θέρετρο των Αμερικανών προέδρων στο Μέριλαντ.
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν είχε επισημάνει την Κυριακή ότι εφόσον πραγματοποιηθεί η σύνοδος της G7, αυτό θα γίνει στο τέλος Ιουνίου.
Ο Μακρόν εμφανίζεται διατεθειμένος να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη σύνοδο, αν το επιτρέπει η κατάσταση με την πανδημία covid-19, όπως είχε δηλώσει αξιωματούχο της γαλλικής προεδρίας την προηγούμενη εβδομάδα.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και κρύο ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα
- Αυτό είναι το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα! 50 μέτρα ύψος, vid
- Ισραηλινός Υπουργός καλεί τους Εβραίους “να εγκατασταθούν στο Ισράηλ για να γλιτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση”
- Αυτό αγόρασαν οι Εσθονοί από την Νότια Κορέα
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας – Συμβολισμός αποκλεισμός στις σήραγγες των Τεμπών
- Κίνα: Τέτοιο σταθμό μετρό δεν έχετε ξαναδεί, vid
- Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία: 40χρονος έσφαξε τη σύντροφό του με μαχαίρι και αυτοκτόνησε
- Επιδόματα-Ενισχύσεις: Τι πληρώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα
- Το βίντεο που “έλιωσε” καρδιές: Διέσωσε 2 κύκνους από παγωμένη λίμνη – Δείτε μετά τι έγινε
- Μαίνονται τα αγροτικά μπλόκα και στην Ήπειρο
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ









