Ύστερα από συνάντηση αυτή την εβδομάδα στην Τουρκία με τον Ουκρανό ομόλογό της, τον Ντμίτρο Λούμπινετς, η Μοσκάλκοβα δήλωσε πως πιστεύει ότι η Ουκρανία έχει υιοθετήσει μια ρεαλιστική προσέγγιση για τις συνεχιζόμενες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με το TASS.
Σε εκείνη τη συνάντηση, οι δύο αξιωματούχοι συμφώνησαν στην πιο πρόσφατη ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ των δύο πλευρών, με κάθε χώρα να απελευθερώνει ακόμα 40 αιχμάλωτους μαχητές.
«Έχουν υιοθετήσει μια ρεαλιστική προσέγγιση και είναι έτοιμοι για διάλογο», δήλωσε σήμερα η Μοσκάλκοβα, μιλώντας για τους Ουκρανούς ομολόγους της.
«Έχουμε ήδη απτά αποτελέσματα για την αναζήτηση αγνοουμένων και την επιστροφή παιδιών στις οικογένειές τους. Ελπίζω ότι ο διάλογος συνεχίζεται. Το πιο σημαντικό είναι να μην πολιτικοποιηθεί αλλά να βασίζεται αποκλειστικά στις αρχές ανθρωπισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε η ίδια σύμφωνα με το TASS.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Carpa uasi”: Η μοναδική κατασκευή των Ίνκας του 15ου αιώνα αποκαλύπτει τα μυστικά της
- Το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μελίσα – Δείτε βίντεο από ελικόπτερο που κόβει την ανάσα
- Τα ρομπότ χειρουργούν πλέον με μεγάλη ακρίβεια – Βίντεο με τη δοκιμή σε αυγό χωρίς να σπάσει
- Τανζανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια
- Μεντβέντεφ για Poseidon: «Μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό όπλο της Ημέρας της Κρίσης»
- Κομοτηνή: 82χρονος πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση από τον 51χρονο γιο του
- Δεξιά «βόμβα»: Τι θα διοργανώσει στην Ουάσινγκτον Αμερικανίδα βουλευτής
- Με ποιόν θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΔΥΠΑ: 183 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο
- Manpower: Η τεχνολογία ανασχηματίζει ραγδαία τον ρόλο της εργασίας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΑΔΕ
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ









